Sabaz Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

TEK FİRMADAN BÜTÜN SİSTEM EKİPMANLARI

Sorunların ve gerekli üretim ihtiyaçlarının giderilmesi üretim belgesinin yanında üst düzeyde mekanik işletim belgesi de gerektirmektedir.
Sabaz Makina plastik üretim sektörünün hammadde oluşumu, soğutma, yüksek hızlı karıştırıcılar, sıvı karıştırıcı dallarında kullanılmak üzere , mükemmel ve standart dışı özel makinalar sunmaktadır.

Plastik sektöründeki üretim olanaklarına ek olarak sıvı karıştırıcılı sektör, imalatçıya geniş bir aralıkta üretim seçenekleri sunmaktadır.
Ayrıca sıvı karıştırıcılı üretim kısmi olarak veya yan sektörlerinde de kullanılmaktadır.Karıştırıcılarımız ve üretim makinalarımız bir çok kullanım alanı sağlayan ekipmanlarla desteklenmiştir. İmalat ihtiyaçlarına göre makinalarımız üretim sistemlerine tam uyum sağlamaktadır.
Sabaz Makina mikserleri standart makinalar değildir.Bunun yerine müşterilerin isteklerine göre dizayn edilmiş,gelecek dönemdeki ihtiyaçlara da cevap verebilecek makinalardır.Kuruluşumuzdan bugüne hedefimiz, müşterilerimize; değişen çevre şartlarına uyum sağlayan en ekonomik, en verimli, en dayanıklı ve güvenli ürünleri sunmaktır.

SORUNLARINIZI, SİSTEMATİK ÇALIŞMALARLA ÇÖZÜYORUZ

Firmamız yıllar süren çalışmalar sonucunda;
- Kişisel isteklere göre üretim
- Mekanik ve program işlemlerinde sürekliliğin korunması
- Değişen mekanik, sektörel veya pazar ihtiyaçlarına göre ürünlerimizin geliştirilmesi
- Geniş bir ürün yelpazesinde hitap edebilecek , değişen hammedde formulasyonlarına uyabilecek esnek ve değişen üretim sağlama
alanlarında uzmanlaşmıştır.
Sabaz makina bu ihtiyaçlar karşısında, güvenilir ve yüksek verimlilik sağlayan çözümler sunar.Ürünlerimiz ve üretim sistemlerimiz laborotuvar deneylerinde elde edilen kesin ve itinalı bilgiler ışığında en ekonomik ve en dayanıklı çözümleri sağlamaktadır.

MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARIYLA ÇÖZÜMLER

Mikser bir üretim tesisinin kalbi durumundadır.

Karıştırma sektörünün klasik uygulama alanına ek olarak Sabaz Makina sektörünün özel dallarına da üretim yapmaktadır.

- Asbestsiz elyaf üretimi
- Folyo ve PU köpüğü geri dönüşümü

Mühendislerimiz yüksek sektörel bilgileriyle bu üretim için modern tesisler ve kontrol sistemleri geliştirmektedirler. Yüksek basınç veya vakum altında sürekli veya tekrarlı üretim sıvı karıştırma işleminde değişik sonuçlar verebilmektedir.

PROFESYONEL HİZMET, GÜVENİLİR SİSTEM

Satış sonrası servis olarak;
- Personeli makina işletimi ve bakımı konusunda eğitmek
- Formül ve ürün değişikliklerinde müşteriye yeni uygulamalar hakkında yardımcı olmak
- İşletme, denetleme hammadde ve yedek parça stoklamada yardım
- Kontrol entegrasyonu
- Mikserlerin kaliteli tadilatı
gibi konularda destek sağlanmaktadır.
Sabaz Makina müşterilerine güvenilir bir ortaklık, planlı çözümler ve en yüksek kaliteyi, garanti etmektedir.Dayanıklı ve güvenilir üretim sistemi güvenilir bir servis desteği olmadan düşünülemez. Sabaz Makina sadece imalat safhasında değil, satış sonrası bakım, servis ve tamir safhalarında da müşterilerine gereken desteği sağlamaktadır.


MÜKEMMELLİK UYGULAMALARDA ORTAYA ÇIKAR

Mümkün olan çözüm belirttiğimiz hedeflerin temini ile sağlanır.Gelişen sektör ve teknoloji bizleri, makine ve malzeme konusunda sınır tanımadan gelişmeye itmektedir. Bu gelişmeye, karıştırma ve üretim safhası mutlaka katılmalıdır. Mühendislerimiz , geniş ve ayrıntılı ürün / üretim bilgimize dayanarak dizayn ettikleri sistemleri , olağan en yüksek teknolojik imkanlarla vucuda getirmektedirler. Bu teknolojik düzey makinaların kontrolünde de kullanılmaktadır ve müşterilerin şahsi isteklerine göre programlar ve kontrol sistemleri değiştirilebilmektedir. Genel makine kontrol sistemlerini tesisin ihtiyaçlarına uygun olarak imal etmekteyiz.

ÜRÜNLERİMİZ;

-EKSTRUDER

-MİKSER

-SİLOLAR

-HAMMADDE YÜKLEYİCİLER

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 503 82 21 - 0212 503 73 55 - 0212 421 48 39
Faks 0212 552 41 96
Email info@sabazmakina.com
Resmi Web Sitesi www.sabazmakina.com
Adres Mezbaha Yolu Karanfil Sok. No:4
Kocasinan Şirinevler
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri