Dermak Proses Makina Ltd.şti.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1976 yılında Necmi Kızıltan ve Cengiz Kızıltan diğer ortakları ile birlikte Maş Makina'yı kurarak o yıllarda Türkiye şartlarında üretimi olmayan ya da çok az olan kırıcı, elek, filtrepress gibi, maden cevheri hazırlamada kullanılan makinaları üretmeye başladılar.

İki kardeş 1991 yılında Maş Makina'dan ayrılarak kaldırma-taşıma makinaları ile madencilik sektörüne yönelik makinalar üretmek üzere Dermak Proses'i kurdular.

Üretim yelpazesi, sonraki yıllarda teknolojik gelişmeler ve ülke sanayinin gereksinimleri doğrultusunda gelişmeye devam etti. Şirket 1996 yılında aldığı bir kararla, kaldırma-taşıma makinaları üretimine tamamen son vererek, madencilik sektöründe sulu prosesler konusunda uzmanlaşmaya yönelmiştir.

Dermak Proses, gelişmiş ülkelerde kabul görmüş teknolojik gelişmeleri takip ederek ülkemizin koşullarına adapte etmektedir. Bu sayede gerekli kapasite ve özelliklerde makinalar uygun fiyatlarla madencilik sektörünün hizmetine sunulmaktadır.

Makina ithalatına olan bağımlılığın ve yatırım maliyetlerinin azalması sonucunda Türkiye'de madencilik sektörünün rekabet gücü artmaktadır.

Dermak Proses'in 30 yılı aşkın bilgi ve tecrübe birikimi, değişen teknolojilere uyum sağlama gayreti ile birleşerek şirketi her zaman dinamik ve yeniklikçi bir yapıda tutmaktadır.

Kalite anlayışımız gereği ürettiğimiz makinalarda sadece yüksek kalitede malzemeler kullanılır. İşçilik kalitesinin makina performansını olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebileceği bilinciyle, iyi yetişmiş eğitimli elemanlar üretimde çalıştırılır.

Amacımız, maden işleme makinaları konusunda dünya pazarının önde gelen şirketlerden birisi olmak, bu sayede hem madenciliğimizin gelişmesine katkıda bulunmak, hem de ihracatımızla ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.

Başlıca hizmetlerimiz;

Susuzlandırma eleği

Filtrepres

Bantlı fırlatıcı

Şirketimiz madencilik sektöründe kullanılan susuzlandırma eleği, filtrepres ve bantlı fırlatıcı makinalarını üretmektedir.

Susuzlandırma elekleri kum, tuz ve kömür tesislerinde proses sonunda malzemeyi daha kuru stoklamak ve suyu geri kazanmak için kullanılır.

Filtrepresler hem hammadde üretiminde hem de arıtmada katı-sıvı ayrımı yapmak üzere pek çok sanayi dalında yaygın olarak kullanılan makinalardır.

Bantlı fırlatıcılar, kum gibi ince ya da granül halindeki malzemeyi 20-25 m uzaktaki stok sahasına yığın yapmak üzere kullanılır. Ayrıca konteynıra malzeme doldurmak için de yaygın olarak kullanılmaktadır.

İletişim

Yetkili Gürkan KIZILTAN
GSM
Telefon 0216 455 12 38
Faks 0216 455 04 29
Email info@dermak.com.tr
Resmi Web Sitesi www.dermak.com.tr
Adres Barajyolu Cad. Uğurkent Sitesi A-35 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri