Alpimak San.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Alpi Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti. Kurulduğu günden bu güne kadar ekstruder makine ve kalıp imalatı üzerine profesyonel bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir.

Plastik ham madde boru ve profil imalatı yapan firmaların istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla;deneyimli ve tecrübeli kadrosu ile tam bir profesyonel anlayış içerisinde daha iyi hizmet vermek ve firmaların üretim kalitesini arttırmak,maliyetleri minimuma indirmek için çalışmaktadır.Kurumumuz çalışmanın,her gün gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurmaktan geçtiğini bilmekte ve bu bakış açısıyla her geçen gün kendini yenilemektedir.

Satış öncesi ve sonrası servis desteği ile hizmet vermekte,üretici firmaların yedek parça ihtiyacını karşılamakta ve güvenilir bir firma olma özelliğini korumaktadır. Her zaman hizmet çıtasını yüksek tutmaya çalışan,kendini geliştirmeyi amaç edinen ,müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran yenilikçi ,dürüst anlayışıyla Alpi Makina yaptıklarını yeni çağın gerektirdiği değişime ayak uydurmayı hedeflemiştir.

Kurumumuz müşterisini kendini kalkındırmak için bir araç olarak görmemekte buna karşılık müşterisiyle beraber kalkınmayı ve ilerlemeyi amaç edinmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ;

EKSTRUDER

Çift Vidalı Ekstruder
Tek Vidalı Ekstruder

ÖN HAT EKİPMANLARI

Profil Hattı
Kalibre Masası
Profil Çekicisi ve Kesicisi
Boru Hattı
Vakumlu ve Spreyli Boru Havuzu
Tıraşlı Boru Testere
Boru Kalıpları ve Kalibre Ünitesi
Özel Makineler

AKSESUARLAR
Several Screw ve Barrel

İletişim

Yetkili Alpaslan CEMİK
GSM
Telefon 0216 540 55 50 - 0216 540 55 51
Faks 0216 540 55 52
Email alpimak@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.alpimak.net
Adres DES San. Sit. 105 sok. A-9 Blok N:18 Yukarı Dudullu ÜMRANİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri