Çolakoğlu Makina

  • Makine
  • TRABZON

Hakkımızda

Çolakoğlu makina 1980 yılında yüksek mühendis Halil Çelikarslan tarafından kurulmuştur. İlk yıllarda bölgemizde bulunan Çay Fabrikalarının, Maden İşletmelerinin ihtiyacı olan makina, ekipman imalatı ve onarım işlerini yapmıştır. Türkiye sanayisinde değişen ve büyüyen ihtiyaçlara cevap verebilmek için şuanda bulunduğu Trabzon Organize Sanayi Bölgesine taşınarak üretim kapasitesini arttırmış, sektöründe önemli bir kuruluş olmuştur.

Şirketimiz 6000 metrekarelik fabrika sahasında, güçlü bir teknik kadro ile proje ve mühendislik hizmetinin yanında vinç,madencilik sektöründe kullanılan ekipmanlar ve makinalar, çelik konstrüksiyon bina ve çatılar,çay fabrikalarında kullanılan makinalar, bantlı konveyörler, bunker ve silolar, mermer işleme makinaları gibi çok geniş bir sektörde imalat ve montaj işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Hedefi güven olan Çolakoğlu makina ürün kalitesinden ödün vermeden müşteri memnuniyetini sağlamak, varolan kaliteyi yükseltmek için ISO:9001-2000 Kalite Sistem Belgesini almıştır.

Hedefimiz, Türk sanayicisinin dünya pazarında rekabet edebilme oranını arttırmak, müşterilerimizin maaliyetlerini düşürürken en kaliteli ürünleri sunabilmektir

ŞİRKETİN MİSYONU

Kalıcı başarının ancak yüksek teknoloji, hızlı servis, tecrübeli ve dinamik bir ekiple sağlanabileceği prensibiyle, ana hedefimiz kaliteyi her ürün ve hizmete taşımak , müşterilerimizi kazanmak müşterilerimiz için uzun süreli değer yaratmak ve büyümektir.

Satış, pazarlama ve siparişlerde müşteri odaklı sistemler yaratmak, çalışanların motivasyonuna önem vermek, üretim girdi ve kaynaklarını rasyonel kullanmak,hedef pazarda sürekli gelişmektir.

ŞİRKETİN VİZYONU

Şirketimizin vizyonu, gelecek 10 yılda iç ve dış pazarda lider bir kuruluş olarak istenen kapasite ve kaliteye ulaşmasını sağlamaktır.

HEDEFİMİZ

Amacımız , Çolakoğlu makinanın bilgi ve deneyimi maddeye aktararak; insanın daha az yorulacağı büyük
hizmetlere imza atmasını sağlamaktır.

Bu sebeple;
Sürekli yatırım yaparak,
Teknolojiyi takip ederek,
Üretim kapasitesini artırarak pazarda büyümeyi hedefliyoruz.

KALİTE ANLAYIŞIMIZ
1-Çolakoğlu üretimin her aşamasını doğal yaşam biçimi olarak kabul ettiğimiz kalite anlayışı ile gerçekleştirir ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

2-Kalite hedef ve politikaları ile sistem şartlarının uygunluğunu gözden geçirip sürekli iyileştirmeyi,geliştirmeyi ve büyüme sağlayacaktır..

3-İddia sahibi olduğu bölgesel pazardaki gücünü arttırmayı hedefleyen çolakoğlumakina sanayii;kalite bilincine sahip müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde cevap verebilmeyi görev bilir. Çalışanları müşteri tatminini sağlama ve sürekli kılma yönünde daima çaba sarfeder.

KALİTE BELGELERİMZ

TSE
ISO 9001 : 2000

İletişim

Yetkili Kubilay ÖZÇELEBİ
GSM
Telefon 0462 711 11 24 - 0462 711 28 74
Faks 0462 711 11 25
Email info@colakoglumakina.com
Resmi Web Sitesi www.colakoglumakina.com
Adres ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ARSİN
Şehir TRABZON

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri