Çelik Bilek Mak.san.ve Tic.ltd.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1973 yılında ÇELİKBİLEK KOLL. ŞTİ. adıyla Perşembe Pazarı’nda teknik hırdavat konusunda faaliyetlerine başlayan firmamız, 1976 yılında daha çok Rusya'dan ithal edilen Monoray tavan vinçlerinin ülkemizde üretimi için çalışmalar başlatmak adına kardeş firmamız Kümsan A.Ş'.yi kurarak sanayimize hizmeti, üretim boyutuna taşımış olmanın gururunu yaşamıştır.

Hizmet kalitesini yükseltmek ve kurumsallaşmak amacıyla 1982 yılında ÇELİKBİLEK A.Ş’ye dönüşen firmamız; bu yıldan itibaren sektörel bazda ihtisaslaşma çalışmalarına başlayarak, gerekli idari ve teknik personeli istihdam etmiş; gelecek için gerekli altyapıyı oluşturulmuştur. Yapılan altyapı çalışmaları meyvesini vermiş ve 1988 yılında kaldırma ve istifleme makineleri sektörünün liderlerinden biri olan "YALE" ile Türkiye Genel Temsilciliği ve Genel Distribütörlük anlaşması yapılmıştır.

Çelikbilek Makine profesyonel çalışma prensibi ile Türkiye’nin her bölgesine aynı kalitede hizmet vermek adına Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz gibi bölgelere bayilikler oluşturarak aynı düzeyde kalite ve hizmet anlayışını yaygınlaştırılmıştır. Her geçen yıl, sektörünün önde gelen firmalarının Türkiye Genel Distribütörlüğünü bünyemize katarak bugün Kaldırma ve Taşıma Sistemleri konusunda sizlerin çözüm ortağınız olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

ÇELİKBİLEK Kaldırma ve Taşıma Sistemleri kendi markası olan BESTLIFT’in yanı sıra yurtdışında sektörünün lideri olan Yale (Kaldırma Ekipmanları), LOC (Akülü Transpaletler ve İstifleme Makineleri), TIGRIP (Yük Tutma ve Tartma Aparatları), HTS (Makine Kaldırma ve Taşıma Sistemleri), EXCEL (Zincir Sapanlar ve Ekipmanlar) markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini de yürütmektedir.



Distribütörlüğünü yürüttüğümüz CE markalı ürünlerin yanı sıra sahip olduğumuz, "T.S.E. Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi", Sanayi Bakanlığı onaylı "Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi" ve Sanayi Bakanlığı onaylı "Garanti Belgesi" ile satış sonrası hizmete de ne kadar önem vermiş olduğumuzu ispat etmiş bulunmaktayız.

Şirketimizin misyonu;
•Müşteri memnuniyetini artırmak, •Toplam Kalite Yönetimi’nin gereklerini yerine getirmek, •Sürekli gelişme, •Sistemi verimlilik artışı doğrultusunda çalıştırarak maliyetleri düşürmek, •Bir defada doğru iş yapmak, •Sürekli eğitim, •Teknolojik gelişmeleri izleyip değerlendirerek bünyemize katmak
•Global pazarlarda rekabet edebilmek için kaliteye dayalı çağdaş yönetim anlayışı ve ekip ruhu ile çalışmalarımızı sürdürmektir.

Vizyonumuz;
•Şirketimizin etkinlik ve verimliliğini hem yerel hem de uluslararası pazarlarda artırmak,
•Tanınmış bir şirket olarak önde gelen makine ve ekipmanların tedarikçisi olarak bilinmeyi sürdürmek,
•Dünya çapındaki markaların tedarikçisi olarak, yüksek kaliteli geniş bir ürün yelpazesi sunmaya devam etmek.

HEDEFLER
Gerek üretim, gerekse bilgi teknolojisindeki hızlı gelişmeler, mal ve hizmetlerin yayılmasını da hızlandırmış ve bunun sonucu olarak rekabet uluslararası boyutlara ulaşmıştır.

Böyle bir ortamda ancak kaliteli ürün sahibi kuruluşların ayakta kalabileceğine inandık. Bu inançtan hareketle gerek iç gerekse dış pazarlarda varlığımızı sürdürmek için; kalitemizi müşteri ve ilgili kuruluş isteklerine odaklayarak en iyi şekilde sunma anlayışını benimsedik.

Kalite taahhüdümüze erişmek, ürünlerimizin performansına katkıları olduğunun farkında olan çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin katılımlarından başlamakta ve sürekli gelişmeden geçmektedir. Sürekli gelişme faaliyetleri, ürünlerimizi kapsadığı gibi; ürün satışından sonra servis hizmetlerimizi de kapsamaktadır. Bu yolda, istatistiki araçlar ve verilere dayalı karar mekanizması, kalite yönetim sistemimiz içerisinde büyük önem taşımaktadır.

Rekabetin her geçen gün daha da yoğunlaştığı bir dünyanın içerisinde olduğumuzun ve bu dünyada yerimizi büyüterek korumamızın bilinciyle Toplam Kalite Yönetimi’ni yaşam felsefesi olarak benimsedik.


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 222 01 56
Faks 0212 221 18 40
Email info@celikbilekmak.com.tr
Resmi Web Sitesi www.celikbilekmak.com.tr
Adres Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:8 No:821 34384 Okmeydanı İSTANBUL

Çelikbilek Grup Bursa Bölge Müdürlüğü
Küçük San. Sitesi Yanı Nilüfer Ticaret Merkezi 64. Sok No:27 Nilüfer BURSA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri