Artaş Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Firmamız uzun yıllardan beri sulama makineleri üzerine ARGE çalışmaları yapmak süretiyle, ürünlerini devamlı geliştirerek, daha teknolojik ürün yelpazesine ulaşmak için, çaba sarfetmektedir. Sulama Makineleri üretimi firmamızın 2000 m kapalı alandaki tesislerinde imal edilerek üretilmektedir. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yaptığımız ürünlerde değişiklik yapabilmekteyiz. Firmamızın kalite politikası doğrultusunda ürtettiğimiz ürünler İSO 9001 kalite sertifikalı ürünlerdir.

HİZMETLERİMİZ;
CENTER PİVOT - LİNEER SULAMA MAKİNELERİ
Tarım alanlarında sulamayla elde edilecek verim artışı artık tartışılmaz bir gerçektir. Bu alanların büyüklüğünün artması ve entegre tesislerin kurulmasıyla birlikte, birim alandan elde edilecek verimin en üst seviyeye çıkarılması gerekmektedir. Bunun için maksimum alanda sulu tarım yapılması artık zorunluluktur. Alanların büyüklüğünün artması, tarımsal sulamanın da zorluklarını ortaya çıkarmıştır. Büyük alanlarda; yüzey sulama sistemlerinin ( karık, tavta, uzuntava...) uygulama zorluğu, işçiliklerin çok yüksek oluşu, sulama suyuun gereğinden fazla kullanılması, toprakta tuzluluk problemlerinin ortaya çıkması nedenleriyle, sulamada modern sulama teknikleriyle mekanizasyona geçilmesi, artık ülkemizde de bir zorunluluktur.

Merkezden hareketli sulama sistemleri bizim asıl işimizdir. Türkiye'de ilk defa üretimi yapılan sulama sistemleri sizlere, yıllarca bu alanda çalışmış uzman bir kadro ile sunulmaktadır.

Mahsulde maksimum seviyede bir artış sağlayacaktır; istenilen zamanda istenilen yerde, istenilen miktarda su ve gübre yada ilaç uygulayarak daha fazla mahsul elde edebilirsiniz.
Ekonomik uygulama sağlar; Hassas uygulamalar için, mahsulünüzün direkt kök bölgesine su ve ilaç yada gübre uygulayarak minimum miktarda su yada ilaçla maksimum verim elde edebilirsiniz ...
Kolay Kullanım; Güçlü, kolay kullanım sağlayan kontrol panelleriyle sulama yöntemi daha kolaydır.
İş Gücü ve Zamandan Tasarruf Sağlar; Diğer sulama metodları ile karşılaştırıldırğında, sulama sistemi, hem iş gücünden hem de zamandan verimliliği en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.

En az bakım ve işletme maliyeti sağlar; Sulama makineleri tarlanızdaki yada çiftliğinizdeki kullanımlar için dizayn edilmiş ve üretilmiştir. en kaliteli parçalarla en kaliteli işçiliklerin bir araya gelmesi sonucu imal edilmiştir. Bu sayede yıllarca kullanabileceğiniz Bir Sulama Makinesidir.

Profesyonel Proje Desteği Sağlar; Sulama ekipmanları sizlerin en doğru ihtiyaçlarınızı belirlemek üzere, profesyonel teknik kadromuzla sistematik bir şekilde çalışarak, ihtiyaçlarınıza en doğru çözümler üretmekteyiz. Aynı zamanda montaj ve satış sonrası tüm teknik servis ve yedek parça ihtiyaçlarınızıda en kısa sürede profesyonelce karşılamaktadır.

İletişim

Yetkili Tuncay ARIKAN
GSM
Telefon 0312 385 53 51
Faks 0312 354 31 33
Email info@artasmakina.com
Resmi Web Sitesi www.artasmakina.com
Adres 29. SOKAK NO. 46 P. K. 06370 OSTİM
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri