Hatay İklimsa

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • İZMİR

Hakkımızda

HATAY - İZMİR İKLİMSA 2008 yılında kurulan İnönü Caddesi - Hakimevleri Semtinde hizmet veren, genç, dinamik yapısıyla satış öncesi, satış ve satış sonrası hizmetleriyle her zaman siz müşterilerimizin gülümseyen yüzüdür.
İzmir'in iklim koşulları ve nem oranının yüksek oluşu nedeniyle, gerek işyerlerinin, gerekse evlerin iklimlendirme cihazlarına olan ihtiyacı artmıştır.

Klimalarda Split ve Inverter klima sınıfına giren, ev ve işyerleri için dizayn edilmiş salon tipi, duvar tipi, tavan tipi, asma tavan tipi ve yer tipi klimaları satışa sunan Hatay İklimsa dünya çapında 6 ayrı markada ( MITSUBISHI, GENERAL, SHARP, SIGMA, MIDEA ve TRONIC ) 86 ayrı model klima seçeneğiyle;
Hava Perdelerinde 24 ayrı SIGMA Modeliyle;

Hava Temizleme ve Nemlemdirme Cihazlarında 2 ayrı SHARP modeliyle;

Kombilerde Bacalı, Hermetik ve Hermetik Yoğuşmalı olmak üzere üç ana kategoride 8 ayrı BERETTA modeliyle

toplam 7 ayrı dünya markasında 120'den fazla ürün modeliyle siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdedir.

HATAY İKLİMSA'ya ulaşmak için aşağıdaki adres, telefon ve mail adreslerimizden yararlanabilir, her marka klimanızın sorunuyla ilgili teknik soru ve desteği bizden alabilirsiniz.



VİZYONUMUZ

Fark yaratarak iklimlendirme sektöründe tek adres olmak
MİSYONUMUZ

Yüksek hizmet kalitesini standart hale getirmek


TEMEL HİZMET İLKELERİMİZ

Hizmet verdiğimiz tüm tüketicilerimizin beklentilerini aşan, fark yaratan ve tutarlı bir hizmet politikası izlemek Hatay İklimsa'nın temel ilkesidir.

ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

HATAY İKLİMSA için hizmet ; satış öncesi, satış sırasında ve satış sonrası devam eden bir bütündür. İklimlendirme sektörünün lideri olarak ihtiyaçlar için en uygun çözümleri üretirken müşterilerimizin konfor ve mutluluğunu ön planda tutarak çalışırız. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur.

İletişim

Yetkili Kerim EŞLİK
GSM
Telefon 0232 245 51 61
Faks 0232 231 89 70
Email hatay@iklimsa.com
Resmi Web Sitesi www.hatayiklimsa.com
Adres İnönü Cad. Hakimevleri Durağı No:372 / B (TİBAŞ EVLERİ KARŞISI) Hatay
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri