Net Klima

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • İSTANBUL

Hakkımızda

15 Haziran 2001 yılında kurulan firmamız yetkili satış ve servis ağı ile kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Firmamızın 8 yıllık bir geçmişi olmasına karşın uzman yönetici ve tecrübeli teknik ekibiyle “Biz Her Zaman Farklıyız” sloganını benimseyip en iyi hizmeti vermek ve bu hizmeti her zaman daha da ileriye, iyiye götürmeyi hedeflemektedir.

Net Klima bünyesinde bulundurduğu zengin model ve marka seçenekleriyle tüketicinin her türlü beklentisini karşılamayı hedeflemektedir. Airfel, Mitsubishi Bireysel, Mitsubishi KX, Hoval, Tetisan,

Mc Quay, Airfel-Riello Kombi gibi tanınmış markaların yetkili servis ve satıcılık hizmetlerini de vermektedir. Bu hizmetleri verirken de kişilerin yaşam alanlarında konfor sağlamak ve bu alanlardaki estetik görüntüyü bozmadan; göze hitap etmenin yanı sıra gönüllerin de rahat olabileceği bir kalite ve hizmet anlayışına sahiptir.

Kullandığımız split, merkezi, paket tip klima cihazları, hava perdeleri ve filtreleme üniteleriyle havanızın her zaman temiz ve taze kalmasını sağlar. Yaşadığınız mekanları, hava şartları ne olursa olsun konforlu kılar.

Vizyonumuz

Türkiye’deki ısıtma- soğutma sektörü giderek liderlik konumuna doğru ilerlemektedir. Bu ilerlemede hedeflerimizi gerçekleştirmek için de yapılması gerekenin sadece ürün satmak olmadığını, profesyonelce hem ürün satıp hem de sattığımız ürünün arkasında durma politikasını uygulamaktayız. Çünkü satıştan ziyade satış sonrası müşteri memnuniyetinin önemli olduğunun bilincindeyiz.


Misyonumuz
Taahhüt ve montajda uluslar arası standartlarda uygulamalar yapmaktadır.





BİZ HERZAMAN FARKLIYIZ....

İletişim

Yetkili Gürsel DURMAZ
GSM 0533 818 20 43
Telefon 0212 244 05 15 - 0212 244 05 08 - 0212 244 92 18
Faks 0212 244 92 19
Email info@netklima.com
Resmi Web Sitesi http://netklima.mhiklima.com
Adres Meclisi Mebusan Yokuşu No:41/ A Fındıklı
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri