Bandırma Lazer Makina

  • Makine
  • BALIKESİR

Hakkımızda

2006 yılında 4 Ortak tarafından kurulan ve Demir, Çelik, Aliminyum, Bakır ve Pirinç, Galvanizli Saç işleme sektöründe hizmet veren firmamız Bandırma Merkezli Kurulmuştur.
Tecrübeli kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık ve bundan sonrada daha fazlasını ve daha iyisini vermek için çalışıyor olacağız.
Yaptığımız işin arkasında olan bizler müşterilerimizin isteklerini görev bilir,en hızlı en hassas ve en ekonomik şekilde teslim ederiz.
Yeni teknojilere ve arastirma-gelistirme faaliyetlerine verdigi önemin bir sonucu olarak, ürünlerde kaliteyi ve çesitliligi arttirmak için firmamız çalışmalarını sürdürmektedir.
Ülkemizin kalkinmasinda ekonomiye büyük katkisi olan, üretimin gücüne inanan kurulusumuz, bu anlayısla üretim yapan ve hizmet veren tüm kuruluslara basarilar diler.

Karbondioksit lazer tezgahlarında lazer, karbondioksit gazına elektrik akımı verilerek oluşturulur. Bunun yanında kullanılan azot ve helyum gazı düşük verimde olan karbondioksit lazerine eklenerek verim %30 artırılmaktadır.Lazer ışını tezgahın rezonatör bölümünde cam tüpler içinde 10 m’ye yakın bir mesafe ilerler. Bu tüplerden gaz geçerken iki ucu arasından elektrik akımı verilerek lazer ışını oluşturulur.
Isiginin katedecegi yol uzadikça isik saçilimi artmaktadir. Bunu önlemek için ise, ek odaklayici ve dogrultucu elemanlar kullanilmaktadir. ( NC ayarli, eksen ortasinda ek aynali isin sabitleme yada konkavligi NC ile ayarlanabilir özel aynalar kullanilmaktadir.) Bu hareketlerin, yüksek hizli kesimlerde sürekli olarak gerçeklestirilecegi göz önünde bulundurulacak olur ise; Lazer isiginin katedecegi yolun mümkün oldugunca kisa, lazer kesim kafasinin da olabildigince az hareketli olmasi önem tasimaktadir.
Lazer Gazi ve Kesim Için Gerekli Yardimci Gazlarin oransal kullanim performansi, ara ek ekipman kullanilip kullanilmadigi, kaliteli helyum gazı dikkate alinmasi gerekli önemli bir husustur..”

Tüm bu belirleyici kriterler ile birebir örtüsen, lazer isleme merkezinin tamamlayicisi CAD CAM çizim ve kod çevirici programlarinin mevcut olmasi ve önem verilmesi gerekenbir konudur. CAD(Computer Aided Design ) Bilgisayar Destekli Çizim, CAM ( Computer Aided Manufacturing ) Bigisayar Destekli Üretim kisaltmalarindan olusmaktadir. CAM, CAD’de yapilmis çizimleri isler ve makine kodlarina dönüstürür.
Sonuç olarak; rakamsal veriler, teknik karakteristikleri yansitir. Bu da, temelde sizin teknik beklentilerinizi karsilayacak kriterlerdir. Nihai karar, yukaridaki temel kriterler Bizleri gerçek sonuca ve hassas kesime ulastirmaktadir...

LAZER AVANTAJLARI;
* Kalıpsız üretim * Hızlı üretim
* Prototif Çalışma Kolaylığı * Yüzey temizliği
* Çapaksız kesim * Esnek üretim
* Düşük maliyet * Hassas ölçülerde çalışabilme
* Talaşlı üretime göre daha ekonomik
* Minumum fireyle üretimde malzemenin en verimli şekilde kullanılması
* Temassız kesim ile malzemenin korunması
* Sacın üzerine yazı yazılabilir, markalama yapılabilir. Bu işlemle ilerideki işlemler hızlandırılır.

ÜRETİM AŞAMALARI;
Hammadde halindeki metal levhanın yükleme vinci ile kesim tezgahına yerleştirilmesiyle başlayan bir süreçtir. En zor ve karmaşık metal parçalarınızın en hassas ve hızlı şekilde kesilmesi işlemini de gerçekleştirmektedir. 1000 adetten 10,000 adede kadar parçaları cnc lazer ile keserek kalıp masrafından, zamandan ve maliyetten tasarruf edersiniz. CO2 lazeri 0,2mm çapındaki lazer ışını sayesinde çapaksız, parlak kesim yüzeylerini ve deformasyonsuz hassas parça kesimini garanti eder. Ürünlerde çeşitlilik sağlayan Lazer Teknolojisi firmaya, müşteriye özel tasarım ve modellerin üretimini mümkün kılmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0266 721 22 32
Faks 0266 721 22 42
Email info@bandirmalazer.com.tr
Resmi Web Sitesi
Adres Küçük San. Sit. 1324 sok. N:23 BANDIRMA
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri