Sevgi Yumağı Anaokulları

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Sevgi Yumağı ilk kez 1999 yılında ilk yuvasını “Şişli” ilçesinde sevgi dolu yürekleriyle , umutlarıyla ve inançlarıyla açtı.. Bu güzelliklerle kısa süre de ikinci şubesini Balmumcu da ve üçüncü şubesini de Ortaköy de (THE SCHOOL) aramıza kattı .
Çocuklarımızın düşünme özgürlüğünü geliştirmek onlara eğitim ve öğretim çerçevesinde zaman zaman ifadelerinde onlara önderlik edebilmek değişen ,gelişen; sosyal dünyaya uyum sağlayan ; hayat boyu eğlenerek öğrenmek isteyen bireyler yetiştirebilmek bizler için çok önemlidir.

MİSYONUMUZ; Eğitimi severe ve özendirerek, yaşayarak gerçekleştirildiği sıcak temiz ve çağdaş bir ortam yaratmaktır.

AMACIMIZ Yarınlarımızı emanet ettiğimiz minik yavrularımızın eğitimlerini mutlu sürdürmeleri için “SEVGİMİZİ, BİLGİMİZİ ve HOŞGÖRÜMÜZÜ” paylaşmak, onlarla birlikte birçok güzellikleri yaşamak için buradayız. Çocuklarımızın okul ortamında düzgün davranış modellerini oluşturması, anadili kullanma becerilerini, psiko-motor gelişimlerini, kendine güven becerilerini, arkadaş ve öğretmenleri ile ilişki kurmayı öğrenmelerini, görme ve işitme ayrımlarını farkına varmalarını sağlamayı ve öğrenmeyi bir bütün olarak sosyalleşmeyi öğreterek yeni başlayacakları hayatta mutlu ve başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır.

EĞİTİM SİSTEMİMİZ Eğitim sistemimiz çoklu zeka programı üzerine kurulmuş olup öğrenci merkezlidir. Grup çalışmalarında ise yaratıcı zekanın ön plana çıkması hedeflenir. Yaparak yaşayarak öğretmek temel ilkemizdir. Çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurur ve onların ilgi alanlarına göre eğitim programını yapılandırırız.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 247 12 02
Faks 0212 219 45 86
Email info@sevgiyumagianaokulu.com
Resmi Web Sitesi www.sevgiyumagianaokulu.com
Adres Sevgi Yumağı Anaokulları 1
Şişli Şubesi
Sıra cevizler No:86/88 Şişli

Sevgi Yumağı Anaokulları 2
Balmumcu Şubesi
Bestekar Şevkibey Sk. No : 5 Balmumcu - İstanbul
Telefon : 0 212 272 29 03-04
Gsm : 0 532 373 70 16
Faks : 0 212 219 45 86

Sevgi Yumağı Anaokulları 3
Ortaköy Şubesi
Bestekar Şevkibey Sk. No:54 Ortaköy - İstanbul
Telefon : 0212 288 34 75-76
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri