Sekiz - El Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • BURSA

Hakkımızda

Sekiz-el Metal siz değerli müşterilerine, Türkiye’nin sanayide öncü illerinden Bursa’da 1989 yılından beri, yüksek saflık oranında ve kalitede Kurşun ürünleri sağlamaktadır.


Kurulumundan itibaren sürekli metal üzerine üretim yapan firmamız, 1989 yılına kadar çeşitli isimlerle Bakır ve Alüminyum üretimi yapmıştır.

Pazar - üretim koşulları ve çevreci kalite vizyonumuz gereği 1989 yılından günümüze kadar ise kendisine Kurşun sektörünü seçerek, alanında uzmanlaşmayı tercih etmiştir.

Sekiz-el Metal tamamen müşterilerimizin arzularına endeksli üretim anlayışıyla külçe ve levha kurşun hizmeti sunmaktadır. İstenilen boy, en ve kalınlıklarda üretim yapabilen firmamız için öncelik her zaman:


-Kalite

-Müşteri Memnuniyeti

-Çevresel Güvence

-Çevrenize Tavsiye Edip, Kefil Olabileceğiniz Hizmet Anlayışı olmuştur.

Çözüm odaklı ve paylaşımcı yönetim kadrosu ile hizmetinizde olan Sekiz-el Metal Sanayi Bursa’da tek olma özelliğini sürdürürken, kalitesini her geçen gün artırmak adına sektörünü ulusal ve uluslar arası platformda izlemeye devam edecektir.


VİZYONUMUZ
Kendisine seçtiği sektörün çevresel etkilerinin farkında ve takibinde olan Sekiz-el Metal Sanayi, temiz çevre sloganını kalite anlayışıyla birleştirmiş bir yerli sermaye firmasıdır.

Bu anlayış çizgisinin referanslığında, ürünlerimizin kalitesine günümüze değin edindiğimiz tecrübemizi ve ticari itibarımızı kefil etmekten çekinmemekteyiz.

MİSYONUMUZ
Ulusal ve uluslar arası talebin ihtiyacını yakından takip etmek, karşılamak ve feedback mekanizmamız ile müşteri memnuniyetini güncel kılmak.

Firmamız, Bursa üretim ayağı ile ulusal pazar ihtiyacını karşılarken, Gürcistan’daki şubemiz de uluslar arası talebe külçe kurşun kolunda çözüm olmaktadır.


İletişim

Yetkili Tahsin KÜÇÜKASLAN
GSM 0532 322 85 01
Telefon 0224 360 54 90
Faks 0224 360 53 11
Email info@sekizelmetal.com
Resmi Web Sitesi www.sekizelmetal.com
Adres Anadolu Mahallesi Bakır Sokak No: 5
( Doğu Garajı Yanı ) YILDIRIM
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri