Kaynak Metal Aksesuar San.ve Tic.a.ş.

  • Metal ve Yan Sanayi
  • DENİZLİ

Hakkımızda

2006 yılında Denizli’de Kaynak Grup bünyesinde kurulmuş olan alüminyum korkuluk küpeşte aksesuarları üreten bir kuruluştur. Üretiminin tüm aşamalarını kendi bünyesinde entegre olarak gerçekleştirmektedir. Orijinal hammaddeden üretilen profil ve borular CNC tornalarda ve CNC dik işlem merkezlerin şekillendirilmektedir.



Polisaj aşamasında ortamın havası klimatize edilerek çalışan sağlığını da düşünen bir anlayışla polisaj işlemleri gerçekleştirmektedir.



Eloksal tesisi en son teknoloji kullanılarak müşteri isteklerini tamamen karşılayabilecek yapıda hazırlanmıştır. Bu ünitede istenilen eloksal kalınlığı ve rengi elde edilebilmektedir.



Tesisin tamamında işlemler sonucu oluşan atıklar tam otomatik kimyasal arıtma tesislerinde arıtılarak tekrar doğaya kazandırılmaktadır.


Kaynak Metal Aksesuar San. ve Tic. A.Ş.

Kuruluş Yılı : 2006
Yerleşim Yeri : Denizli, TÜRKİYE
Kuruluş Alanı : 2.000 m²
Üretim Teknolojisi : CNC tornalar, CNC dik işlem merkezleri, Klimatize ortamda polisaj merkezi, Bilgisayar konrollü eloksal tesisi, Tam otomatik kimyasal arıtma tesisi

Strateji : Ar - Ge desteği ile yüksek teknolojiyi bir araya getirerek yeni ürünler tasarlamak. Bu ürünleri de standart olarak üretmek.
Çalışan Sayısı : 20

Kalite Konsepti : Alüminyumu ipeksi pürüzsüz bir yapıya kavuşturmak.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0258 269 20 45
Faks 0258 269 21 46 - 0258 269 21 47
Email mdincer@kaynakmetal.com
Resmi Web Sitesi www.kaynakmetal.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi Gürlek
Şehir DENİZLİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri