Alfa Makina Kazan

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Dünden Bugüne Alfa

1986 yılında Makine Mühendisi Kadir KARABAŞ tarafından kurulan ve Ostim Sanayi Bölgesinde faaliyetine başlayan ALFA MAKİNA KAZAN SANAYİİ A.Ş. kalorifer kazanları, buhar kazanları, kızgın su kazanları, kızgın yağ kazanları, ısı geri kazanım üniteleri ve müştemilatı ile kısa bir sürede birçok önemli yatırımı tesis etmiş ve müşterilerinin takdirini kazanmayı başarmıştır.

1995 Yılında ilk ihracatını Bulgaristan’a gerçekleştirmiştir.

1996 Yılında geliştirdiği su soğutmalı ve hava soğutmalı, vidalı ileri itimli, katı yakıtı yüksek verimde yakan yakma sistemleri üretimine başlamıştır.

1997 Yılında Sürekli gelişmeyi ve büyümeyi hedefleyen firmamız kendi öz sermayesi ile modern fabrikasını Hasanoğlan Organize Sanayii Bölgesinde 9 dönüm arazi üzerinde 6.000m² kapalı imalat alanı kurmuş, makineler ve teçhizatlarla donatmıştır. Böylece imalat kalitesi ve kapasitesini önemli ölçüde artırmıştır.

1999 Yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almıştır.

2001 Yılında kendi tasarımı ve üretim teknolojisi ile ilk alev geri dönüşlü, karşı basınçlı kalorifer kazanı üretimine başlamıştır.

2002 Yılında Ar-Ge çalışmaları ile geliştirdiği sulu menteşe teknolojisi ile ilk sulu kapaklı kalorifer kazanı üretimine başlamıştır.

2004 Yılında; EN Avrupa Basınçlı Kaplar Direktifine göre uygunluk değerlendirme prosedürlerini tamamlayarak tüm kazanlarda ve basınçlı kaplarda CE işaretlemesini yapmaya başlamıştır.

2007 Yılında Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesinde yapmış olduğu yeni üretim tesisi yatırımı ile endüstriyel ve domestik kazanların imalatını birbirinden ayırarak kalitesini artırmıştır.

Firmamız daha genç yaşına rağmen sürekli gelişen performansı ile kendi öz sermayesini ve kendi finans yapısını oluşturarak yapmış olduğu yatırım ve hamlelerle Türk Sanayi sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Yönetim sistemimiz; liderlik, müşteri odaklı bakış açısı, çalışanların katılımı, süreç yaklaşımı, yönetimde sistem yaklaşımı, takım çalışması, sürekli iyileştirme ve gelişme kavramları üzerine kurulmuştur.

Üretilen tüm ürünler TSE belgeli olup, firmamız TS-EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemine sahiptir.Ürünlerimiz CE, Türk Loydu ve diğer özel sertifikalara ve imalat kalitesine uygun imal edilebilmektedir. Sistem gereksinimine göre özel tasarımlar ve imalatlar yapılabilmektedir.

Her zaman artan bir çalışma azmi içerisinde, kazan ve basınçlı kaplar sektöründe yerini her zaman koruyan ALFA MAKİNE KAZAN SAN. A.Ş. çağdaş, kaliteli üretim anlayışı ile Türkiye’nin gelişen tekno – ekonomik anlayışı içerisinde öncü kuruluşlardan biri olacaktır.

Vizyonumuz...
Ekonomik ve kaliteli çözümler üretip kalitede mükemmelliği yakalayarak, önümüzdeki yıllar içerisinde, dünyada ısıtma sektörüne yön veren lider bir firma olmaktır.

Misyonumuz...
Etkinliğimiz ve kurumsal verimliliğimizle yeni iş istihdamları geliştirerek, müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırıp kaliteyi bir yaşam tarzı haline getirmektir.

Kalite Politikamız...
Kalite politikamız, müşterilerimize beklentilerini karşılayacak düzeyde kaliteli ürünler sunarak pazar payımızı sürekli artırmak ve sektörümüzde öncü bir firma haline gelmektir.

Bu amaçla, kalite politikamızda, toplam kalite yönetimi felsefesinin ilkeleri olan;

Müşteri odaklılık
Sürekli iyileştirme
Proses yaklaşımı
Ürün güvenilirliği
Liderlik
Sürekli eğitim
Takım çalışması
Karar vermede gerçekçi yaklaşım
Yönetimde sistem yaklaşımı

İlkelerini ve TS-EN-ISO 9001:2000 Kurumsal Kalite Yönetim Sistemi standartlarını rehber edinerek, sürekli iyileşen, gelişen, etkin bir sistem kurarak, önce Türkiye’de, sonra dünyada ısıtma sektörüne yön veren örnek bir firma olmayı hedeflemekteyiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 865 24 50
Faks 0312 865 24 54
Email info@alfakazan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.alfakazan.com.tr
Adres MERKEZ:Samsun Yolu. 30. Km Hasanoğlan Org. San. Elmadağ
FABRİKA:Samsun Yolu 30. Km Hasanoğlan Org San.Hasanoğlan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri