Aef Makina

  • Makine
  • ANTALYA

Hakkımızda

2007 yılında Mimar Anıl Akbağ, Makina Müh. Evren Akbağ ve Filiz Akbağ tarafından kurulan şirketimiz enerji sektöründe yerini alarak, Jeneratör satış, servis, yedek parça, kiralama alanlarında güvenilir bir şekilde hizmet vermeye başlamıştır.

- Her zaman ve her alanda en iyiyi sunabilmek için yaratıcı ve yenilikçi düşünmek
- Satış öncesi, satış sonrası ve uygulama esnasında hızlı olmak
- Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla güven duyulan bir şirket halini almak.
- Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde,doğru ihtiyaca doğru hizmeti sunmak.
- Her zaman iyi niyetli ve güler yüzlü olmaktır.
- Kaliteyi belirli bir seviyeye getirmek için şirketimiz müşteri odaklı hizmet ve organizasyonu anlayışını kendisine yön belirlemiştir.

Hizmetlerimiz
Dizel Servis

Jeneratör alımı kadar jeneratör arızalarının hızlı ve profesyonel şekilde giderilmesi önemlidir.farklı markalardaki jeneratör grublarının dizel bakımı,tamir ve onarımı,elektiriksel arızaların tamir,bakım ve onarımını yerinde 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile gerçekleştirmekteyiz.

* AEF makina jeneratör,deneyimli ve eğitimli personelleri,müşteri memnuniyetli ve verimlilik odaklı çalışmaları ile size her zaman servis hizmeti sağlayacaktır.
* Arıza bildirim formunu doldurarak veya iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Danışmanlık
Jeneratör sistemlerinin alımı, satımı, proje bedelleri ve teknik konularda ekspertiz hizmeti vermekteyiz.

- Jeneratör sistemlerinin maliyetleri
- Var olan sistemlerinizin satış değerleri
- Jeneratör sistemlerinin yeterliliği ve verimliliği gibi bir çok konuda sektör değerlerinin bilincindeki ekibimizden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz

Periyodik Bakım
Periyodik bakımlarda,jeneratör ile ilgili tüm bakım ve control işlemlerinin takibi,servis uygulamaları,otomasyon sistemleri kontrolleri motor anternatör kontrolleri yapılmaktadır.

Her servis aralığında önceden hangi işlerin yapılacağı belirlenmiş olduğu için hazırlıklı gelen ekibimiz ile jeneratörün tüm kontrollerini eksiksiz ve sorunsuz tamamlanarak jeneratörün devre dışı kaldığı zaman minimize edilecektir.

Jeneratör bakım kayıtları düzenli olarak tutulduğu için arıza tespiti ve onarım işlemleri kısa sure içinde tamamlanır jeneratör verimini arttırmak,arıza maliyetini düşürmek,arıza öncesi planlı onarılara ve oluşum öncesi tespite olanak sağlamak en büyük hedeftir.şirket içi bilgisayar yazılımları ile ilgili otomasyon sistemi oluşturularak jeneratöre ait işlemler sonunda ve zamanında takip edilmektedir.

Sizde periyodik bakım avantajlarından yararlamak isterseniz iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Eğitim
Jeneratör sistemleri’nin yanlış kullanılmaması ve verimliliğin arttırılması için AEF makine jeneratör sistemlerin kurulumunda ve sonrasında bakım sonrasında ilgili kişilere temel jeneratör eğitimi vermektedir bu eğitim sayesinde jeneratörün doğru kullanılması hedeflenmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM 0532 273 15 51
Telefon 0242 325 77 92
Faks 0242 325 77 93
Email info@aefmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aefmakina.com.tr
Adres Emrah Cad. Konuksever Mah. 789-1 Sok. No: 1-3 AEF İş merkezi
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri