Klass Mestaş Metal San.

  • Metal ve Yan Sanayi
  • KAYSERİ

Hakkımızda

KLASS MESTAŞ METAL SANAYİ
1973 yılında, Mestas Metal Sanayi ve Ticaret Kayseri'de kurulmuştur. Mestas tasarımı ve ürünlerin serbest duran fırın gaz ocaklar ve midi fırın, elektrikli ısıtıcılar kuvars için değişen geniş bir üretim uzmanlaşmıştır ve Türkiye'nin önde gelen firmalarından biridir.

Mestas marketler markası "Klass altında ürünlerini". Mestas bir 28.000 metrekare faaliyetlerini sürdürmektedir modern technology.LYA ile kapalı alan

Kapasite artırımı doğrultusunda, Mestas da teknoloji ile gelişmiş bilgisayarlı makine kullanılarak ulaştırır. Ürünlerimizi bu benzer örgütlerin hesap estetik, ergonomi ve güvenlik konuları içine tasarım ve üretim sürecinde, birinci kalite malzeme ve yüksek nitelikli mühendis ve deneyimli işçi istihdam kullanarak alarak farklı. .

Tasarım geliştirme, prototip ve pilot üretim, on-line ve off-line kalite kontrol sistemleri, seminerler ve eğitim yoluyla çalışan yatırım, sürekli pazar araştırması Mestas Metal Sanayi başarısının sürücüleri vardır.

Olmanın önde gelen tedarikçilerinden biri yerel pazara, ürünlerimizi ihraç edilen AK, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerine yanında. Mestas CE, SASO, SONCAP, TSE ve çeşitli uluslararası piyasalar için bazı diğer kalite sertifikaları tarafından verilmiştir

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 321 13 76
Faks 0352 321 18 43
Email info@klass.com.tr
Resmi Web Sitesi www.klass.com.tr
Adres ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 8.CADDE NO:50
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri