Hadde Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • SAMSUN

Hakkımızda

Hadde Metal müşterilerine Türkiye’nin metal işçiliğinde lider şehri Samsun’da 1964 yılından beri, yüksek saflık oranında Kurşun, Bakır, Alüminyum ve Çinko ürünleri sağlamaktadır. Firma işleyişini sırasıyla Sıvamacılar Kollektif Şirketi, Şenarslanlar Kollektif Şirketi son olarak ise yılların vermiş olduğu deneyimle 2006 yılında yeni bir yapılanmaya girerek HADDE METAL ismiyle piyasada varoluşunu liderlikle sürdürmektedir.
Hadde Metal; Bakır Levha, Bakır Çubuk ve Tel, Bakır Boru ve Profil, Bakır Lama, Alüminyum Levha,Nükleer ve Medikal Radyasyon Kaplama Ürünleri (Kurşun Tuğla ve Levha) Kurşun Pul , Rafine Edilmiş Kurşun İngot, Balık Ağı Kurşunu,Çinko Levha ve Akü Geri Dönüşüm ürünlerinde lider imalat firmalarındandır.Firmamızın gerçekleştirdiği tüm ticari işleyişi içerisinde; ana hedef olarak, yüksek oranda çevresel güvence, kalite ve uygun maliyet yatmaktadır.
Firmamız alanında uzman, deneyim sahibi, ürünlerimizin müşterilerimizin isteklerine gore hazırlamasını sağlayacak profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.


Vizyonumuz

Firma Olarak ana hedeflerimiz yüksek oranda çevresel güvence, Kalite ve uygun maliyettir.Hedeflerimizi gerçekleştirmek için bir numaralı kaynak olarak insanları kullanmaktayız.
Çünkü biz yatırımlarımızı yapma aşamasında;
Hergün değişen dünyamızdaki yeni zorluklara karşı insanlığın gelişimini hazırlıklı kılmak istiyoruz.


Misyonumuz

Ulusal ve uluslararası pazarda anlamlı bir şekilde hazır bulunmak,değişmez yeniliklerden uzak kalmamak vasıtasıyla bilgi ve paysahibi yapan bir değer yaratmak.

Kalite Güvencesi

Bizler müşterilerimize en iyi ürünleri sağlayarak, müşterilerimizi memnun kıldık ve kendimizi hizmete adadık. Kalite bizler için herzaman başlıca önem arz etmiştir.Kalite kontrol ölçülerimiz mutlak suretle ulusal ve uluslararası standartlara uyum sağlamakatadır. Üretim safhasındaki her birim kalite kontrol takımımız tarafından tekrar tekrar kontrolden geçmektedir. Firmamıza ait son sürüm ekipmanlara sahip, test laboratuvarlarımızla, çıkan ürünlerimizin en iyi fiziksel niteliklere sahip olduğunun garantisi verilmektedir.
Her sıkı çalışma, her bitirilen iş ve kalitemiz, sizin güveninizi kazanmak için bir yatırımdır.


İmalat Servisi

Firmamız yeterli teffruat ve son teknolojiye sahip makinelerle kurulmuştur. İmalathanemiz 10 000m2’ lik açık alan üzerine 5000m2’lik kapalı alana kurulmuştur. Hadde Metal;ekstrüzyon press, düzeltme ve çektirme makineleri,silindirler, ısıtma odaları, indiksiyon ocakları, tavlama fırınları,döner ocakları,rafine ocakları,kirletme kontrol üniteleri v.b olmak üzere ileri teknoloji ve güvenli ambalaj makinelerine sahiptir.Ürünlerimiz müşterilerimizin ihtiyaç duydukları kalınlık, uzunluk ve kuvvet güçlerine göre şekil almaktadır.


Takım Yönetimi

Firmamız, deneyimli uzman kadroyla donatılmıştır. Uzman kadromuz, eğitimli özel teknik elemanları ve yüksek öğrenim görmüş mühendisler tarafından oluşmaktadır. Tüm ekip arkadaşlarımız, sistematik ve uyumlu bir format çerçevesinde çalışmasını sürdürmektedir. Her bir prosedür, uzman yönetim ve idare tarafından güçlendirilmiştir.Yönetim kadromuz yeni teknolojiler ve çalışma koşulları hakkında kendini yenilemekte ve bu hususta gerekli eğitimi almakta ve personele bu eğitimleri vermektedir.Uzman kadromuz müşterilerimizin tüm talep ve ihtiyaçlarına karşı bizleri hazır tutmaktadır.


Depolama

Hadde Metal ürünlerini depolamayı esas amıştır çünkü; Stoklar, sanayi sektöründe müşterilerin isteklerine hızlı bir şekilde karşılık verme ve bu hususta güven kazanma açısından önemli bir rol oynamaktadır. Depomuzdaki ürünler, dünyanın heryerine sevk edilmek üzere hazır tutulmaktadır.

Sevkiyat

Firmamız müşterilerinin siparişlerinin kendilerine güvenli bir şekilde sevkini, anlaşmalı taşıma şirketleriyle güvence altına almaktadır . Ayrıca yakın bölgelere sevkiyatını kendi araçlarını tahsis ederek yapmaktadır.

Neden Biz?

• Donatılmış İmalat Ünitesi
• Kuvvetli Bir Altyapı Üzerine Kurulmuş Olması
• Seçkin Kalitede Hammadde Kullanımı
• Deneyimli Ve Eğitimli Uzman Kadrosu
• Çevreye Duyarlı Ve Korumacı Üretim Politikası
• Geniş Müşteri Portfoyü
• Optimum Müşteri Memnuniyeti
• Hızlı Sipariş Alma Ve Gerçekleştirme
• Rekabetci Fiyatlar

İletişim

Yetkili Özgür KÜÇÜKARSLAN
GSM
Telefon 0362 238 19 40 - 0362 238 19 41
Faks 0362 238 66 84
Email info@haddemetal.com
Resmi Web Sitesi www.haddemetal.com
Adres Merkez Şube:Alirızabey BulvarıYeni Mahalle No:11 MERKEZ
Fabrika:Organize Sanayi Bölgesi Sakarya Cad. No : 9 Kutlukent
Şehir SAMSUN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri