Mega Metal San.ve Tic.ltd.şti.

  • Metal ve Yan Sanayi
  • KAYSERİ

Hakkımızda

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK 500 İHRACATÇISI sıralamasında 2006 yılında 384'üncü sırada yer alan MEGA METAL olarak vizyonumuz, Ürün, hizmet, güven ve kalite konularına verdiğimiz titizlikle, kalıcı üstünlük sağlamak ve dünya bakır sektöründe vazgeçilmeyen bir marka olmak.

Misyonumuz, Üretime verdiğimiz hassasiyet, titizlikle sonuca ulaştırdığımız ürüne özen ile, müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak; öncü-yenilikçi çözümler ve kurumsal bir yapı ile müşterilerimizi farklı kılacak değerde kaliteli ürün ve hizmet sunmak.
Değerlerimiz, Kalite, Çözümcülük, Dürüstlük, Güvenilirlik, Eğitim, Esneklik, Doğaya Saygı, Müşteri Odaklılık, Sorumluluk, Sürekli Gelişim, Üretkenlik.

Hedeflerimiz, Türkiye’de ve Yurtdışında gösterdiğimiz başarıları katlayarak devam ettirmek, Bakır Tel Sektöründe, lider olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemek, marka gücümüzü artırmak ve teknolojiyi takip etmek, Yıllık karlılığımızı koruyarak, belirli periyotlarda artırmak, sürekli büyümek, Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi, satış ve sonrası her aşamada hissettirmek.

FİRMA HAKKINDA
Mega Metal;
Türkiye’de yüksek kalitede Bakır Çubuk ve Bakır Tel üreten lider üreticilerden biridir.
Yüksek kalitedeki ürünlerinin yanında, sürekli memnuniyet şartıyla ve önemli adımlara yatırım yaparak, dünyadaki önemli bakır tel üreticilerinden biri haline gelmiştir.
Yerli ve uluslar arası pazarların yükselen değerlerine uyum sağlamak için büyük ve önemli yatırımlar yapmıştır.
Tel çubuk tesisi ve tel çekme ünitesinde, üretimdeki yüksek tecrübeli personelinin sorumluluğunda, en ileri teknoloji ve ekipmanları kullanarak, önemli ilerlemeler kaydetmekle gurur duymaktadır.
Müşterilere sağlanan kalite ve servisin öneminin farkındadır. Bu farkındalık; müşterilerinin yüksek kalite, teknolojide tavlı ve kalaylı ürünlerin üretildikleri konusunda her zaman kendine güvenen Mega Metal’in güçlü ve güvenilir olarak ayakta kalmasının nedenidir.
Kurulduğu günden başlayarak, kendini müşterilerine adayan ve ürünlerin yüksek kalite ve her sene ilerleyerek artan tecrübeli servisi ile müşterilerinin hizmetindedir.
İmalattan hammadde gelişine ve ürün sevkiyatından ISO 9001:2000 Kalite Sistemi ile ödüllendirilmiş yüksek kalitedeki ürünlerin satış sonrası servis hizmetine kadar her aşamada çaba harcar.
Bir bütün olarak, kaliteyi ve yönetim sisteminin etkinliğini yükseltmek için TQM ( Toplam Kalite Yönetimi) modelini kullanır.

DEĞERLERİMİZ
Kalite
Çözümcülük
Dürüstlük
Güvenilirlik
Eğitim
Esneklik
Doğaya Saygı
Müşteri Odaklılık
Sorumluluk
Sürekli Gelişim
Yaratıcılık

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 322 05 60
Faks 0352 322 05 59
Email info@megametal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.megametal.com.tr
Adres MERKEZ:Meclis-i Mebusan Cad. Fındıklı Han No:145-1 K:2 Fındıklı - Beyoğlu İSTANBUL
FABRİKA:Organize Sanayi Bölgesi 12. Cad. No: 61 KAYSERİ
İŞTİRAK ( STEFIL ):Z.I. PUITS CAMILLE 3 REU DU PUITS CAMILLE 42000 SAINT-ETIENNE
FRANCE
Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri