Kromsan Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • MANİSA

Hakkımızda

1979 yılından bu yana Manisa’da çinko, nikel, krom kaplama yapan Kromsan Metal Kaplama San. ve Tic. Ltd. Şti. 2005 yılında Organize Sanayi 3. Kısımda kurulu üretim tesislerinde kaplamanın yanı sıra havlu radyatör (Havlupan) imalatına başlamıştır.

Modern teknoloji ile üretilen ürünleriyle, sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile müşteri ve çalışanlarını ortak bir memnuniyet paydasında buluşturmaktadır. Havlu radyatörleri TS-EN 442 Standartlarına uygun otomasyon tesislerin de üretilmektedir.

Müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiş ve kaliteden taviz vermeyen anlayışıyla Kromsan; piyasadaki pazar payını her geçen gün arttırmaktadır. Tecrübeli bir kadro ile üretim yapılan Kromsan‘da üretim hattı deneyimli personel ile desteklenmekte ve sınırsız müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Müşteri odaklı çalışma anlayışını prensip edinmiş , Kaliteden taviz vermeyen , Müşteriyle arasındaki iletişimi en iyi şekilde kuran, çalışanlarını önemseyen, sürekli değişen beklentilere uygun olarak teknolojisini geliştiren , ürün kalitesinin devamlılığını ve artışını sağlayan , Piyasadaki pazar payını sürekli arttıran bir sistemin sürekliliğini sağlamaktır.

Türkiye pazarına sürekli üretim yapmayı hedef edinen bir kuruluş olarak, insan başta olmak üzere tüm kaynaklarını verimli kullanmaktadır.

KROMSAN'ın Hedefleri ;

1) Özkaynakları yeterli bir kuruluş olmak
2) Müşteri memnuniyetini %80’in altına düşürmemek
3) Çalışanları, müşterileri ve sağlayıcıları mutlu olan bir kuruluş olmak

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0236 213 04 61 - 0236 213 04 62
Faks 0236 213 04 60
Email kromsan@kromsanmetal.com
Resmi Web Sitesi www.kromsanmetal.com
Adres Organize San. Böl. 3. Kısım Hasan Türek Cd.No: 15
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri