Ömür Pen Pvc Metal

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • NİĞDE

Hakkımızda

Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan ÖMÜRPEN PVC METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak Niğde Organize Sanayi Bölgesinde 9.000 m2 kapalı, toplam 15.000 m2 alanda kurulu modern ve çağdaş tesislerimizde günlük 750 adet pencere kapasitemizle, CNC tam otomatik makine parkımızla, konusunda uzman kadromuzla, TÜRKİYE'DE İLK ve TEK pencere üreten pencere fabrikası olmanın, sektörde meşaleyi elimizde tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

ÖMÜRPEN hayatın her aşamasındaki zorluklara azmi, kararlılığı, cesareti ve bitmek bilmeyen iş sevgisiyle gelmiştir.

İşte bu sevgi sonucu ÖMÜRPEN ülkemizde saygın ve aranılan firmalar arasında ilk sıralarda yeralmaktadır.

Global rekabetin ön planda olduğu günümüzde, herkesin sürat, kalite, hizmet, esneklik ve rekabetçilik beklentileri gün geçtikçe artıyor. ÖMÜRPEN kurulduğu günden itibaren sürekli gelişerek üstün teknolojiye sahip ürünlerini, müşterilerinin istediği standartlarda, kaliteden ödün vermeden, en rekabetçi koşullarda pazara sunmayı hedeflemiştir. Böylesi bir mükemmelliyete ulaşma amaç ve azmimiz kalite sistemimizin ISO9001:2000 belgesiyule de ödüllendirilmesini sağlamıştır.

Dünya markası olma yolunda önemli çalışmalar yapan ÖMÜRPEN Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki 8 bölge müdürlüğünün yanısıra 100'e yakın bayii ağıyla kalitesini ve üretim gücünü daha ileriye taşımak için yeni yatırımlarını sürdürmektedir.

PVC sektöründe son gelişmeleri takip ederek, analizlerini iyi yapan ÖMÜRPEN yurtiçi ihtiyacını ihmal etmeyecek şekilde yurt dışında da bayilikler oluşturmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0388 225 03 50 - 0388 225 03 51
Faks 0388 225 03 55
Email info@omurpen.com
Resmi Web Sitesi www.omurpen.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi 7. Cadde
Şehir NİĞDE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri