Bahçivanlar Basım San.a.ş.

  • Matbaa Baskı Ofset
  • KONYA

Hakkımızda

Etiket
Labelmen PW-260 tam rotasyon letterpres 9 renk etiket baskı makinesi ile bobin etiketlerde özel çözümler sunar.

40 mikron filmden 350 gr. kartona kadar tüm baskı işlemlerinde üstün kalite, baskı sektöründeki tecrübemizle buluşuyor.

Rulo etiket baskılarında, Letterpress baskı, soğuk yaldız baskı, lak ve kısmi lak, film laminasyonu ve özel kesimleri teknoloji ile bir arada sunuyoruz. 100m/dakika hızla yapılan ve Video Kontrol Sistemleri ile denetlenen baskı, rotasyon kesim veya Flat-bet kesim sonrası Omega Kalite Kontrol Makinesi ile hatasız sonuçlar verir.

Soğuk Yaldız, Lak ve Kısmi Lak, Gofre Kabartma, Yapışkanlı Yüzeye Baskı, Laminasyon Kaplama, Rotasyon Kesim , Flat-bet Kesim.

Sürekli Form
Fatura, sevk irsaliyesi , irsaliyeli fatura, otobüs bileti, ihbarname, makbuz, maaş bodrosu gibi her türlü sürekli formlar.

Ofset - Baskı
Katalog, karton çanta, kitap, broşür, ajanda, takvim, kağıt ve karton üzerine kartvizitten pasta kutusuna kadar her şey.

Grafik - Tasarım
Bahçıvanlar baskı öncesinde tarama, grafik ve tasarım profesyonel personel ile gerçekleştirilmektedir.Tasarımı yapılacak katalog, broşür ve her türlü evraka ait resimlerin ve logoların yüksek çözünürlükteki scannerlar ile taranarak veya dijital fotoğraf makinalarından bilgisayar ortamına aktarılma işlemlerinin ardından tasarım Macintosh bilgisayarlarda yapılmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0332 345 24 24
Faks 0332 345 24 25
Email bilgi@bahcivanlar.com.tr
Resmi Web Sitesi www.bahcivanlar.com.tr
Adres Ankara Yolu Üzeri Fevzi Çakmak Mah. Anayasa Sok. No : 11 (Büsan San.Sit.Yanı) Selçuklu
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri