İzdersan Plastik Amb. San Ve Tic Ltd. Şti

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Fadersan Plastik ve Ambalaj Sanayi; Istanbul da 1992 yılında%100 Türk sermayeli bir şirket olarak Türk tekstil ve sanayisine hizmet etmek amacıyla kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

Firmamız,Istanbul Güneşlide 1100 m2 kapalı alanda 3 matbaa,6 ekstruder,8 otomatik kesme makinesi ve 1 perforeli kesme makinesi ile ağırlıklı olarak tekstil ihracatçılarımıza hizmet vermekteyiz.

Sadece tekstil değil,belediyeler,zincir mağazalar ve marketler,otomotiv yan sanayi,gıda sektörü, kısaca mal ve hizmetin üretildiği tüm sektörlerde kullanım amacına göre istenilen kalite ve ebatta her çeşit ambalaja cevap verecek kapasite ve teknolojik donanımda siz sayın iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına katkıda bulunmaktan mutluluk duymaktayız.

Sınırların ortadan kalktığı,rekabetin ön plana çıktığı değişen dünya koşullarında FADERSAN hizmet kalitesinde sürekli daha iyiyi aramak ve daha iyi olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Firmamız başta İSO belgeleri olmak üzere,Gıda poşeti izin belgeleri dahil uluslar arası gerekli tüm belgeleri mevcuttur. kalite politikamız doğrultusunda;FADERSAN Plastik ve Ambalaj Müşterilerine verdiği hizmetin her evresinde bir takım ruhu içinde bütünleşerek çalışır.

-Kaliteye inanmış,bilgiyi doğru paylaşan,nitelikli,eğitimli,katılımcı personel ile zamanında teslimata özen gösterir.



-İş ortaklarımızın başarısının toplumun ve ülkemizin milli menfaat ve başarısı olarak yayılacağına ve yaşam kalitesini arttıracağına inanır.


İletişim

Yetkili Özcan KILIÇ
GSM
Telefon 0212 651 36 07 - 0212 651 36 10
Faks 0212 550 16 04
Email fadersan@fadersan.com
Resmi Web Sitesi www.fadersan.com
Adres Bağlar mah. Osman paşa cad. Barış sok. No:25 Güneşli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri