Kagem Danışmanlık Eğitim Ve Gözetim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1. FİRMA TANITIMI

KAGEM - Kalite Geliştirme Merkezi, küçük ve orta ölçekli işletmeleri uluslararası rekabete hazırlamak, dünya kalite standartlarını yakalamalarını sağlamak ve özellikle işletmelerin küresel ticaret alanında rekabet edebilmeleri içinişletmeleri hazırlamak ve destek vermek amacıyla kurulmuştur.

KAGEM kuruluşundan bugüne Yönetim Sistemleri, Genel İşletmecilik, Ürün Belgelendirme, Teknik Destek, konularında çok sayıda firmaya danışmanlık, eğitim ve gözetim hizmetleri vermektedir.

Ayrıca KAGEM danışmanlarının tümü KOSGEB veri tabanına kayıtlıdır.

2. ORGANİZASYON

KAGEM uzmanları edindikleri ulusal ve uluslarası bilgi, birikim ve deneyimleri ile firmalara özgün çözümler üretmektedirler. KAGEM, kadrosunu oluşturan çok farklı disiplinlere sahip danışman ve eğitmenleri ile işletmeleri doğru analiz ederek mevcut durumlarını ve hedeflerini doğru tespit ederek en uygun çalışma planını belirlemektedir.

3. ÇALIŞMA PRENSİPLERİ

KAGEM uzmanları müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğru olarak tespit etmek amacıyla onları yerlerinde ziyaret ederler. İşletmenin mevcut durumunu tespit ederek, işletmeye özgü bir çalışma planı oluşturlar. Yine işletmeye; bilgi, beceri ve deneyim yönünden en uygun olan danışmanın ve/veya eğitimcinin ataması yapılır.

Çalışmalar belirli aralıklarla gerek işletme yöneticileriyle gerekse KAGEM bünyesinde değerlendirilerek sorunlar ve gelişme fırsatları tespit edilir gerekli faaliyetler gecikmeksizin planlanır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 272 59 80
Faks 0212 272 59 81
Email
Resmi Web Sitesi www.kagemdanismanlik.com
Adres Fulya mah. Denizhan sok. Holoğlu İş Merkezi No:9 K:2 Mecidiyeköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri