Elmak Elektronik Makina San. Tic.a.ş.

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Türkiye'de teknolojik esaslı çalışmalar yapmak ve ürün geliştirmek hedefine yönelik olarak dünya çapında teknolojik know-how ve deneyime sahip altı mühendisin güç ve gönül birliği yapmasıyla Elmak AŞ 1994 yılında kuruldu.




Elektronik, makine, mikro-teknoloji, kimya, tekstil ve bilgisayar mühendisliği dallarından mezun dinamik mühendis grubu beraberce modern sanayinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretme hedefinde buluştular.



HEDEFİMİZ
Endüstriyel Tesisler, Enerji Dağıtım Sistemleri ve Ulaşım Sektörü alanlarında modern, emniyetli, yüksek kaliteli ve akıllı çözüm ve hizmetleri sunarak müşterilemizin rekabet güçlerini, sistem güvenliklerini ve verimliliklerini artırmaktır.




Bu hedefi sağlamak için gerekli elektrik, kontrol donanım ve yazılımları alanında sürekli gelişme içerisindeyiz. Ona yakın Tübitak destekli Ar-Ge projelerimizle özel çözümler ve ürünler üretmeye devam etmekteyiz.



ELMAK DEĞERLERİ
Kişiye ilişkilere ve değerlere saygı
Kalitede adım adım mükemmelleşmek
Takım Olarak Başarılı olmak
Yenilikçi Olmak
Planlayarak Çalışmak
Sürekli Gelişmeye Önem Vermek

Gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde, proje tipine göre Otomasyon Proje Uzmanı - Elektrik Proje Uzmanı-Proje Yöneticisi görev almaktadır.




Bu sayede projedeki süreler ve kalite standartları için gerekli tüm organizasyon firmamız bünyesinde yapılmakta ve takip edilmektedir.



Tüm projelerin Proje Yönetim süreçleri
PMI (Project Management Institute) Standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmekte ve müşterilerimizin istediği ve belirlediği kriterlere uygun olarak takip edilmektedir. Proje Yöneticisi proje sürecinde sürekli müşterilerimiz ile iletişim halinde bulunmakta, gerek müşterilerimizin istekleri gerekse de proje uzmanlarımızın önerilerini dinamik bir şekilde takip etmektedir.ISO 9001:2000 kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilen dokumantasyon ve takip sistemi de projelerin ileride çıkabilecek olası sorunlarına hızlı müdehale edebilmek için titizlikle uygulanmaktadır.


Gerçekleştirilen projelerin yazılım ve elektrik çizim proje back-up'ları uzun yıllar boyu saklanmakta ve müşterilerimiz tarafından istenildiğinde kendilerine sunulmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 442 39 49
Faks 0216 305 54 50
Email info@elmak.com.tr
Resmi Web Sitesi www.elmak.com.tr
Adres Merkez:Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. Sakarya Sok. No:35 Kat:9 34844 Maltepe
Fabrika:Burgaz Mevki Bağdat Yolu üzeri Tavşanlı Köyü Gebze- Kocaeli

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri