Filiz Makina San.tic.a.ş.

  • Makine
  • DENİZLİ

Hakkımızda

Kuruluşu ve faaliyete başlaması, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Saffet Filiz'in gayreti ve çalışmaları ile 1960'lı yıllara dayanan firmamız, 1976 yılında şirket ünvanını alarak, üretimini ve hizmetlerini sürdürmüştür.

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde 5,000 m2'si kapalı ve 5,000 m2'si açık olmak üzere toplam 10,000 m2 alanda kurulu üretim tesisimizde; ayakkabı, çanta, deri ve kumaş konfeksiyon, iç giyim, paketleme, ambalaj vb. sektörlerin ihtiyacı olan, kalıplı kesim presleri ve bilgisayar kontrollü otomatik kesim tezgahları üretimini gerçekleştirmekteyiz.

Üretim tesisinde metal döküm, CAD/CAM (Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat), AR-GE, CNC tezgahlar ile talaşlı imalat, Elektrik/Elektronik, Boya ve Montaj birimlerini bir arada bulunduran bünyesi ile, tamamen son teknolojiye dayalı, tasarımı ve AR-GE çalışmaları bütünüyle kendine özgü ve son derece esnek bir üretim yapısıyla firmamız her zaman üstün kalite ve kendi alanında liderlik felsefesini kurulduğu andan bu güne kadar başarıyla taşımıştır.

Çeşitli modellerden yıllık 1,000 makine üretim kapasitesine ulaşmış olan firmamız, bu güne kadar üretmiş olduğu 5,500'in üzerinde yurtiçi ve yurtdışında halen çalışmakta olan tüm ürünlerine, müşteri memnuniyetini en ön planda tutabilmek için, satış sonrası servis ve yedek parça ihtiyacına anında cevap verebilmektedir.

Biz biliyoruz ki, bir firmanın başarısı ve liderliği, sadece, yaptığı işe ve müşterisine saygısı, yılmadan kendi alanında teknoloji araştırmaları ve devamlılıkla, sağlanabilir. Filiz Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak gücümüz yettiğince, insanlığa daima en yeni teknolojiyi, en kaliteli ürün ve hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0258 269 10 35
Faks 0258 269 10 36
Email info@filiz.com.tr
Resmi Web Sitesi www.filiz.com.tr
Adres Organize Sanayi Bölgesi Hüsnü Örnek Cad. No:127
Şehir DENİZLİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri