Molino Makina San.ve Tic.a.ş.

  • Makine
  • KONYA

Hakkımızda


1965 yılında 240 m2 lik atölyemizle değirmen sektörüne merhaba demiştik, şimdi ise 54.000 m2 açık alan ve 20.000 m2 kapalı alan içerisinde çok daha modern bir fabrika ile üretimimize devam ediyoruz. MOLINO MAK. SAN. TIC. A.Ş. nin ilk un fabrikasını yakından takip edenler ilk fabrikalarımızı hatırlayacaklardır. Size merhaba dediğimizde, ilk yerli un fabrikamızla onur duyduk. Zaman su gibi aktı. MOLINO A.Ş.; çalıştı, üretti, büyüdü ve çok daha büyük bir firma olacağını ve size hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.
Bir şeyler değişti ama değişmeyen tek şey MOLINO MAK.SAN.TIC.A.Ş. nin pazarlama stratejisi oldu. Yine ekip çalışması yapıyoruz, yine MOLINO A.Ş. nin kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ve sarsılmaz değerlerinde değişiklik olmadan, MOLINO A.Ş. deki herkes, kalite ve müşteri memnuniyetinde sorumluluk sahibi...

Bizim inandıklarımıza, sizin isteklerinizi katıp, her gün biraz daha fazla şeyi paylaşmayı amaçlayan ve yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler...


Günümüzde toplumsal yapının ve taleplerin hızlı değişimi, organizasyonların birçok sorunla uğraşmasına neden olmaktadır. Bu sorunların içinde en zor olanı, hiç şüphesiz, şirket içinde hedef ve amaç birliği sağlamak ve bağlılık oluşturmaktır. Bu yaklaşım bizi vizyonumuzun çekirdeğine götürür.

Vizyonumuz, gelecekte yapılması düşünülen tüm faaliyetlerimizin değerlendirilmesi, tanımlanması, açıklanması ve paylaşılması sürecini oluşturur. Liderlerimiz yeniliğe, orijinalliğe ve yaratıcılığa bakış açılarını hep taze tutarak, personelin görüşlerinden ve katkılarından ilham alarak, değişime ve geleceğe dönük fotoğraflar çekerler.

Yöneticilerimiz zihinlerinde şekillendirdiği düşünceleri, uygun iletişim becerileri ile diğer çalışanlara ulaştırır ve onların da benimsemelerini sağlar. Böylece, paylaşılan bir ortak vizyon oluştururlar. Bu konuda şu unutulmamalıdır: "insanların başkalarının hedefleri için koşmadığını, sadece kendi inandıkları hedefler ya da gelecekte ulaşmak istedikleri hedefler için içten çalıştıkları unutulmamalıdır."

Misyonumuzu belirlerken uzun dönemli bir amaç ,paylaşılan ortak değer ve inançlarımızı esas alırız. İşletmemizin sadece tepe yönetimini değil, çalışan herkesi (işçisinden yönetim kurulu başkanına kadar) ilgilendiren bir misyon anlayışı ile şirketimize özgü ve özel olan misyonumuzu devam ettiririz; başka bir ifadeyle, gelecekte ulaşmak istediğimiz amaç ve hedeflerimizin bir yansımasını görürüz her zaman.

İşletmemizin vizyonunu ve genel amaçlarını somut hale getirmek ve işletme içinde neler yapılacağını tespit etmek ve dünyada lider firmaların arasında olmak başarılı misyonumuzun açık bir örneğidir.

Liderlik vasıflarına sahip yöneticilerimizle iç ve dış gelişmelere göre misyonumuzu günceller, değiştirir ve yeni baştan oluştururuz.

Amacımız;
Müşterilerimizin satış öncesi ve satış sonrası isteklerini, beklentilerini en iyi ve en uygun biçimde karşılamak, firmamızın gelişmesini sürdürmek, pazar payımızı ve rekabet gücümüzü artırmaktır.

Amaçlarımıza ulaşmak için:

Müşteri memnuniyeti bizim için esastır. Bu sebeple müşterilerimizin fikirlerine, isteklerine, önerilerine gereken ilgi ve özeni göstermeliyiz,
Tüm faaliyetlerimizi kontrol edebilmeli ve faaliyetlerimizin etkinliğini izleyebilmeliyiz,
Kalite, tüm faaliyetlerimizde öncelikli şart olmalıdır,
Çalışanlarımız belirlenen plan ve düzenlemelere uygun çalışmalıdır,
Her türlü fire ve kayıplar önlenmelidir,
Değişen şartlar karşısında ayakta kalabilmek için kalitemizi sürekli iyileştirmeliyiz,
Çalışanlarımızın bilinç ve bilgi düzeyini sürekli olarak geliştirmeliyiz,
Faaliyetlerimizde çevrenin korunması konusunda gerekli duyarlılığı gösterilmeliyiz,
Teknolojik gelişmeleri izlemeli, gelişmelere zamanında uyum sağlamalıyız,
Kaliteyi sağlamak konusunda tedarikçilerimizle işbirliği içinde olmalıyız,
Personelimizin; “Kalite” için istekle ve gönülden çalışmasını sağlamalı; çalışanlarımıza “Kalite hepimizin işi ve sorumluluğudur” bilincini aşılamalıyız,
Bir sonraki çalışan, müşteri gibi kabul edilmeli ve herkes, kendi ürettiği ürünü sonraki kademeye bir kerede hatasız olarak teslim etme anlayışında olmalıdır,
MOLİNO A.Ş.’ de herkes müşteriye karşı sorumludur.

İletişim

Yetkili DR. Ömer Lütfi ALAYBEYİ
GSM
Telefon 0332 239 09 55 -0332 239 09 50
Faks 0332 239 09 68 - 0332 239 09 69
Email molino@molino.com.tr
Resmi Web Sitesi www.molino.com.tr
Adres 2.Organize Sanayi Bölgesi Kırım Cad. Sarıçiçek Sok.No:7
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri