Sevinç Abla Çocuk Yuvaları

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

Sevinç Abla Yuva 1993 yılında Gaziosmanpaşa’da kuruldu. 1997 yılında Mebusevleri Tandoğan’da 2. yuvamızda çocuklarımızla birlikte yaşamaya başladık.

Çocuklarımız sevilerek sevmeyi, sayılarak saymayı, güvenilerek güvenmeyi öğreniyorlar.

Yuvamıza gelirken keyifle oyun evine gelir gibi gelip, yaşlarına uygun eğitim programlarını uygularken evlerine her türlü beceri ile dönüyorlar.

Sınıflarımızda her yaşa uygun sınıf oyuncakları, müstakil binalarımızın bahçelerindeki bahçe oyuncakları ve sınırsız oyunlarla onların dünyasını zenginleştiriyoruz

3-4 sene süren keyifli birlikteliğimizden sonra onları ilkokul sıralarına uğurluyor; mezunlarımızla senelerce haberleşip şu anki başarılarında bizim de katkımız olduğunu düşünerek gurur duyuyoruz!

VİZYONUMUZ / AMAÇLARIMIZ
Sevinç Abla Yuva'yı kurarken okulöncesi eğitimin çocuklarımızn ileriki okul hayatını yönlendireceği bilinciyle ilk okul deneyimlerinin sevgi dolu, eğlenceli ama bir o kadar da öğretici olmasını hedefledik. Bizlerle aile sıcaklığını hissederek eğitime başlamalarını istedik.

Sevildiklerini, sayıldıklarını, kendi ayakları üstünde duran, istediklerini elde edebilen bireyler olmaları için özgüvenlerini geliştirdik.

Yuvamıza gelirken keyifle oyun evine gelir gibi gelip yaşlarına uygun eğitim programlarını uygularken evlerine her türlü gelişim alanların desteklenmiş olarak dönüyorlar. Ailelerle gün içindeki yaşadıklarımızı paylaşıp onları da içimize katıyoruz.

Sınıflarımızda her yaşa uygun sınıf oyuncakları, müstakil binalarımızın bahçelerindeki bahçe oyuncakları, hayvanlarımız, kum havuzu ve oyun odasındaki büyük oyuncaklarla onların dünyasını zenginleştiriyoruz. Bahçeye oyun amaçlı çıktıklarında bile birbirleriyle yarışarak hayvanları besleyip hem eğleniyorlar, hem de sorumluluk kazanıyorlar.

3-4 sene süren keyifli birlikteliğimizden sonra onları ilkokul sıralarına uğurluyoruz. Mezunlarımızla zaman zaman görüşüp onların başarılarının temelinde bizimde katkılarımız olduğunu düşünüp gurur duyuyoruz.

İletişim

Yetkili Semih SEVEN
GSM
Telefon 0312 491 70 60 - 0312 491 70 61 - 0312 222 64 63 - 0312 223
Faks 0312 491 20 40 - 0312 223 78 70
Email info@sevincablayuva.com
Resmi Web Sitesi www.sevincablayuva.com
Adres ORAN ŞUBESİ:Rafet Canıtez Caddesi No.82
Oran
MEBUSEVLERİ ŞUBESİ:İller Sokak No. 24
Mebusevleri Tandoğan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri