Temelli Group

  • İlaçlama ve Temizlik
  • MALATYA

Hakkımızda

2000 yılında Malatya'da çalışma hayatına başlayan Temelli Grup;

Kamu ve özel kuruluşların düzenli veya periodik temizlik hizmetleri

İlaçlama ve haşere mücadele hizmetleri

İnşaat sonrası temizlik

Cam silme

Cila işleri

Sokak temizliği

Endüstriyel yemek üretimi ve sunumu.


Çalışma alanları arasında ve özel kuruluşlar adı altında; fuar alanları, sanayi tes­isleri, alışveriş merkezleri, mağazalar, yurtlar, lojmanlar, hastaneler, raylı toplu taşıma araçları, misafirhaneler, kreşler ve sosyal tesisler girmektedir.



EMEĞİN GÜCE DÖNÜŞMESİ



Disiplinli ve dürüst çalışmayı İlke edinen firmamız, kurulduğu 2000 yılından günü­müze kadar temizlik ve yemek sektöründe en seçkin ve güçlü firmalar arasındaki yerini almıştır. İş yaşamımız boyunca birlikte çalıştığımız özel ve resmi kuruluşların hiç birinden tek bir ikaz ve ihtar almadan hizmetimizi sürdürmekteyiz. Çünkü Temelli çalışma prensi­plerinden asla vazgeçmemiş, hizmette müşteri isteklerini ön planda tutarak her zaman müşteri memnuniyetini kazanmaya azami çaba göstermiştir.



Temelli büyük-küçük müşteri ayrımı yapmaksızın en kaliteli hizmeti, en iyi makinel­erle, en iyi temizlik ve yemek ürünleriyle, makul fiyat ölçülerinde müşterilerine yansıtmaya çalışmıştır.



Temelli bünyesindeki tüm personellerimiz uzun bir eğitim sürecinden geçmektedir. Bu süre içerisinde kendilerine temizlik işlerini yaptığı kurumun bir parçası olmayı, dis­iplinli ve hızlı çalışmayı, kaynakları etkili bir şekilde kullanmayı öğretmekteyiz.



SAĞLIKLI VE HİJYENİK BİR ORTAM İÇİN;



Kullanmış olduğumuz tüm kimyasal temizlik ürünleri TC. Sağlık bakanlığı'nın onaylamış olduğu ürünler arasından seçilmektedir.

Kalitede Sürekliliği Sağlamak için;
Doğru, çabuk ve güvanilir hizmetin ilk defada vermeyi, her koşulda müşteri mem­nuniyetini sağlamayı. Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmasında sürekli iyleştirmenin sağlanmasını, personele sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı ile sürekli eğitim olanaklarını temin etmeyi amaç edinmiştir.



TEMELLİ GRUP verilecek hizmet ile ilgili ayrıntılara, temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturulması için her türlüdesteği sağlamayı taahhüt etmektedir.



Temizlikte en etkin malzemeyi kullanarak doğal dokuyu zedelemeden, tüm teknik imkanları kullanarak, uzman kodrosu ile hizmet verdiği tüm kurum ve kuruluşlarda titiz­likle hareket eder. Temizlik, bakım ve dezenfeksiyon hijyenik en önemli koşulları olarak kabul edilmektedir.



MİSYON : Müşteri memnuniyeti ilkesinden hareketle kaliteli elemanlar istihdam ederek uluslararası kalite standartlarına ulaşmak, müşteri odaklı hizmet anlayışını yerleştirmek, sağlıklı bir şekilde büyüyerek sektörünün güvenilen, vazgeçilmeyen firmalarından biri haline gelmek.



VİZYON : Türkiyede temizlik sektörünün önde gelen, güvenilir kuruluşu olarak; çalışanlarımıza iyi bir eğitim verip, uygun iş ortamları sunarak; onların hizmet ettikleri yerin bir parçası olmasını sağlamak, iş ortaklarımızın kaliteli bir hizmet süreci sonunda koşulsuz mem­nuniyetlerini kazanarak yaşanabilir bir çevre sağlamaktır.

DEĞERLERİMİZ :



+ Kanun ve Yönetmeliklere uymak
+ Müşteri odaklılık
+ Güvenirlilik
+ Yenilikçilik
+ Liderlik
+ Girişimcilik
+ Araştırmacılık
+ Dinamizm
+ Verimlilik
+ Takım Ruhu

İletişim

Yetkili Münir TEMELLİ
GSM
Telefon 0422 325 05 05
Faks 0422 325 04 04
Email temelli@temelli.com.tr
Resmi Web Sitesi www.temelli.com.tr
Adres Halfettin Mah. Barbaros Sok Temelli Grup No: 5
Şehir MALATYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri