Yeni Asya Gazetecilik Matbaacılık Ve Yayın San.tic.a.ş.

  • Reklam ve Medya
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Türkiye'nin yayıncılık hayatında Yeni Asya Neşriyat parlak geçmişi ve tecrübesiyle yer alır. Bünyesindeki "Aspaş Yayınları, Yasem Yayınları" ile kişisel gelişim konularını işleyen ve "Can Kardeş Yayınları" ile çocuklarımıza, okuma alışkanlığı ile birlikte güzel davranışlar kazandırmayı hedefleyen yüzlerce kitaba mührünü vurmuştur.

Yeni Asya Neşriyat yıllardır Türkiye ve dünya gündemindeki yerini koruyan ve Türkiye'de en çok satılan Bediüzzaman Said Nursî'nin Risale-i Nur Külliyatını teşkil eden kitapları faydalanma kolaylığı sağlayan yeni şekliyle, tekrar yayınlanmıştır. Belli başlı yenilikler şunlardır:
Anlamı bilinmeyen kelimelerin anlamları ilköğretim 8. sınıf seviyesi esas alınarak metnin geçtiği sayfada alfabetik sıra ile gösterilmiştir.
Ayet ve hadis mealleri ile kaynakları dipnot şeklinde aynı sayfa altında yer almıştır.

Kitapların arkasına; şahıs bilgileri, yer ve hadis indeksi ve genel indeks konulmuştur.

Ayrıca Risale-i Nur müellifinin biyografisi Türkiye ve dünyadaki önemli olaylarla karşılaştırma imkânı sağlamak üzere "tarih çetveli" şeklinde yer almıştır. Titiz bir çalışmayla büyük, küçük, orta ebat boylarında hazırlanarak istifadeye sunulmuştur.

İlmi sevdiren, sahasında pekçok "ilk"e imza atarak kendini zevkle okutan, kırk yıla yaklaşan geçmişi ile Yeni Asya Neşriyat yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tanınan ve takip edilen bir yayın kuruluşudur.

Yeni Asya Neşriyat; kendi sahasında seçkin bir yer tutarak çok önemli ihtiyaçlara cevap veren kitapları, CD, VCD, ses kasetleri, kaliteli posterleri ve her gün zevkle okunan ansiklopedik bilgileri ve eğitici sohbetleri olan "Yeni Asya Takvimi" ile geniş bir yelpazede faaliyetlerine devam etmektedir.

Yeni Asya Neşriyat, yayıncılıkta iddialı bir isimdir.
Kendi modern tesislerinde kaliteli ve titiz baskısı ile pırıl pırıl ve her bütçeye uygun kitaplar yayınlayan Yeni Asya Neşriyat güveninize lâyık olma gayretindedir.

İletişim

Yetkili Yalçın KAYA
GSM
Telefon 0212 651 97 65
Faks 0212 545 67 62
Email
Resmi Web Sitesi www.yeniasya.com.tr
Adres Evren mah. Gülbahar cad. Günay sok. N:4 BAĞCILAR
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri