İleri Fuar Hizmetleri

  • Fuarcılık Hizmetleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

İleri Fuar, son yıllarda hızla gelişen ve önemli ticari potansiyeller taşıyan fuarcılık sektöründe stand tasarım ve uygulamaları yapmak amacıyla kurulmuştur. İleri Fuar bünyesinde bulunan yaratıcı mimari tasarım ekibi ve üretim atölyesi ile müşterilerine kalite ve profesyonel hizmeti en iyi fiyata sunmaktır.

Bize duyduğunuz güven ve yılların verdiği tecrübeyle fuar standı tasarım ve uygulama konusunda kendi tasarımcılarımız ve imalathanemizde (ahşap atölyesi - metal işleri atölyesi) çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Firmamızın temel yapısı, grafik ve tasarım stüdyosu, pazarlama departmanı, üretim ve montaj ekiplerinden oluşmaktadır. Bu şekilde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü çözüme kesintisiz ulaşmanızı garanti ediyoruz.

Ürünlerimizi başlıklar halinde sunacak olursak;

Mimari özel fuar standı (ahşap stand)

Modüler sistem fuar standları

Kiralık fuar üniteleri

Vizyonumuz; Bilinen ve itibar gören iletişim ve organizasyon markasını yaratarak, ilk ve öncü olmak, yeni fikirleri ve uygulama alanlarıyla sektörünün vazgeçilmezi olmak... Ticari ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı güven, üstün iş ahlakı ve dürüst davranış ilkesinden vazgeçmemek.

Misyonumuz; Fuar organizasyonlarında ihtiyaç duyabileceğiniz en iyi stand tasarımı ve uygulama aşamasında sizlerin en iyi çözüm ortağı olmaktır. Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşların ihtiyaç duydukları hizmetleri doğru ve güvenilir bir şekilde onlara en uygun bütçeyle sunup, event yapmalarını sağlamak. İletişim ve organizasyon alanlarında tüm hizmetleri birleştirerek hizmet verdiğimiz kuruluşlara servis etmek.

İlke ve Değerlerimiz; Müşteri odaklı olmak, müşteri memnuniyetini, beklentilerini ve hedefleri doğrultusunda en üst düzeyde tutmak, eğitimin bir ömür süreceğine inanmak. İnançlı, dürüst, gerçekçi, ilkeli ve etik olmak. Güler yüzlü ve pozitif olmak. Yaratıcı fikirlerin gelişimi için gereken alt yapıyı oluşturup bunu günün değer ve şartlarına göre sürekli güncellemek, Ön görüşlü olmak ve geleceğin koşullarını bugünden görmek.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 507 21 82
Faks 0212 507 23 60
Email info@ilerifuar.com
Resmi Web Sitesi www.ilerifuar.com
Adres Siyavuşpaşa Mah. Pınar Sok. No:18 Bahçelievler
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri