Ozan Etiket Matbaacılık San.ve Tic.ltd.şti.

  • Matbaa Baskı Ofset
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1987 yılında OZAN ETİKET olarak kurulmuş olan firmamız, siz müşterilerimize en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmaya çalışmıştır. Bu ilke doğrultusunda büyüyen iş hacmi ve talepler sonucunda üretim parkurunu günümüz teknolojisi ile daha da geliştirerek standartları da aşmayı kendine bir hedef olarak belirlemiştir.

Bu hedefe ulaşma yolunda kurumsallaşma ve global ticaret anlayışı içersinde olan firmamız olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmiştir.

Sektöründe bulunan bir çok faaliyet alanından özellikle etiket dalında profesyonelleşen ve bu konuda her geçen gün daha da ilerleyen, konumunda öncü firmalar arasında bulunan OZAN ETİKETkarton , dokuma , plastik, pvc arma ve kumaş etiketler, özel etiketler, deri ve suni deri etiketler geniş ürün yelpazesinde yer almaktadır.

Firmamızın bu süreçte ulaşmış olduğu kalite standartları, eğitimli ve profesyonel personeli ile İngiltere, ABD, Yunanistan, Rusya, Pakistan, Portekiz olmak üzere bütün dünya ve iç piyasada üstün ürün özelliklerine sahip arayış içinde olan siz değerli müşterilerimize mükemmel kalite ve hizmet anlayışı ile uygun fiyat sunarak hizmet vermeye çalışmış ve bunu başarmıştır.

Amacımız, markanızı en iyi şekilde temsil ederken yanınızda olmak…

ÜRÜNLERİMİZ;

-KARTON ETİKET

-BEZ BASKI

-DOKUMA ETİKET

-RULA ÇIKARTMA ETİKET

İletişim

Yetkili Bahar PAZAHAN
GSM
Telefon 0212 567 88 14 - 0212 577 18 66
Faks 0212 544 22 46
Email info@ozanetiket.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozanetiket.com.tr
Adres Davutpaşa Cad. Emintaş Kazım Dinçol San. Sit. No:81-23 Topkapı
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri