Rota Yayın Yapım San.tic.ltd.şti.

  • Matbaa Baskı Ofset
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Daha kaliteli bir toplumda yaşama vizyonuyla 1990 yılında yola koyulan Rota Yayınları, bugün 200'e yakın kitap, biri kurumsal diğeri kişisel kaliteye ilişkin olmak üzere iki dergi ve kurumsal yayıncılık alanında gerçekleştirdiği hem içerik hem de görsel tasarımları ile hedefine doğru ilerliyor.

Rota Yayınları, toplumsal kalitenin, o toplumu oluşturan bireylerin kalitesiyle olan ilişkisini hiç unutmadan, en az kurumsal kariyer kadar bireysel kariyerin de önemli olduğunun bilinciyle yayınlar hazırlamaya devam edecek...


Misyonumuz
Toplumsal gelişim, bireysel kaliteyi gerektirir. Bireysel kalite, yaşamın her alanında etkili ve birikimli olmak, bu birikimi toplumun diğer üyelerine aktarmak demektir. Rota, bu anlayışla ürünler yaratır.

Rota Yayınları 1990 yılında iş dünyasına yönelik yayınlar hazırlayarak yayın hayatına başladı. Geçen 17 yıl içinde 200'e yakın kitabın yayımcısı oldu ve ağırlıklı olarak yabancı kaynakları Türkçe'ye kazandırdı. Rota, son birkaç yıldır bireysel gelişim konularında dergi ve kitaplar hazırlayarak okurlarına daha geniş bir portföy sunuyor. 1999 yılı boyunca Milliyet gazetesi İnsan Kaynakları eki olan İş Yaşamı'nı hazırlayan Rota, çeşitli kurum ve kuruluşlara gerek görsel gerekse de içerik tasarımı hizmeti vermektedir.

Rota Yayınları'nın bir kuruluşu olan TOR Ofset, Kasım 2004'den itibaren matbaa hizmeti vermeye başlamıştır.




Ürünlerimiz
SÜRELİ YAYINLAR
Yönetimde mükemmelliği hedefleyenlerin dergisi Executive Exellence
Türkiye’nin profesyonel yaşama yönelik ilk dergisi olarak tanımlanan Executive Exellence, tematik bir yönetim dergisi. Yönetim bilimcilerle profesyonel yöneticilerin görüşlerine yer verilen Executive Exellence her ay abonelerine ulaştırılıyor. Profesyonel yaşamlarında liderliği hedeflemiş ya da her zaman lider olmuş üst düzey yöneticilerin birikimlerini paylaşabildiği dergide her ay farklı bir yönetim konusunu işleniyor.


Kişisel gelişim ve bireysel kalite konularına önem verenlerin dergisi Personel Exellence, yaşam kalitesi konusunda güçlü mesajlar veren makaleleriyle her ay okuyucularıyla buluşuyor. Ağırlıklı olarak psikolojik yaklaşımı benimseyen, hem profesyonel hem de kişisel kariyer arayışları olan herkese hitap eden Personel Exellence sadece abonelerine ulaştırılıyor.

Pazarlama iletişiminin tek adresi Marketing Türkiye Dergisi, sektörün nabzını tutan haberleri, arşiv niteliğindeki makale ve araştırmaları ile 15 günlük bir haber dergisi olmasının yanı sıra, üstlendiği misyon ile de sektörün önünü açmayı hedeflemektedir.

KURUMSAL İLETİŞİM DERGİ VE KİTAPLARI

Rota Yayınları, kurum ve kuruluşlar için yalnızca o kurumun çalışanları ya da müşterilerine dağıtılmak üzere özel kitaplar ve dergiler yayımlamakta ya da sektörel dergileri içeriği ile birlikte hazırlamaktadır. İç iletişim dergilerinin hazırlandığı kurumlar arasında,

Dışbank (Dışbank Dünyası),
Birlik Gıda-Kent (Birlik’ten Haberler),
Erdemir (Erdemir Dergi-Gazete),
MESS-Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (Mercek, Biz Bize),
Sabancı Topluluğu (Habersa, Akçansa Harcı),
Colgate Palmolive Hacı Şakir Türkiye (Colgate Postası),
Birmot (Birebir),
ODE (Pusula),
Servier (Servier İlaç Magazin),
Eğitim Gönüllüleri Vakfı (Eğitim Gönüllüleri),
Çelebi Holding (Çelebice),
EVYAP (Evyap Dünyası),
BSH Türkiye (Biz),
TED Kdz. Vakıf ve Öğrenci Dergileri yer alıyor.
Sektörel yayınlarımız arasında da,

Reklamverenler Derneği (R.V.D.),
KalDer (Önce Kalite, KalDer Forum),
TÜGIAD (Panorama),
TIDE (Türkiye İç Denetim Enstitüsü),
Peryön (Personel Yöneticileri Derneği),
İMKB Bülteni,
Sanovel (Sanovizyon),
Etiket Sanayicileri Derneği (Etiket & Etiket),
Autoliv Cankor (Mavi Esinti) bulunuyor.

İletişim

Yetkili Günseli Özen OCAKOĞLU
GSM
Telefon 0212 225 83 85 - 0212 224 01 44
Faks 0212 233 72 43
Email rota@rotayayin.com.tr
Resmi Web Sitesi www.rotayayin.com.tr
Adres Prof. Nurettin Mazhar Öktem Sok. No:1
80240 Şişli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri