Se - Ga Mobilya Dekorasyon

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ARTVİN

Hakkımızda

SE-GA Mobilya ve Dekorasyon 1995 yılında Artvin merkezde Eski Sanayii Sitesi'nde mobilya imalatı faaliyetine başlamıştır. 2003 yılında Artvin merkezde Belediye Pasajında teşhir mağazasını açmıştır. 2006 yılında imalathanesini Küçük Sanayi Sitesine taşımış, buna ek olarak Gökorman mevkiinde ÖZEN-İŞ Yapı Dekorasyon ortaklığıyla ikinci teşhir mağazasını açmıştır. Konusunda uzman çalışanlarıyla üretim ve hizmetlerine devam eden bir aile şirketidir.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak, modern teknoloji ile üretilmiş, kaliteli, estetik, kullanışlı, insan sağlığına uygun ve müşterilerimizin yaşamlarına değer katan, bizi sizler için farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmaktır.

VİZYONUMUZ
Müşterilerimiz için hizmet ve kaliteyi, her zaman yeniliklerle destekleyerek hizmet standartlarımızı en üst düzeyde tutmak, tasarımlarımızla hayata ve kullanıma estetiklik ve zarafet kazandırmak, müşterilerimizin yaşam tarzlarına fark katabilmektir.

SE-GA Mobilya ve Dekorasyon; Yaşam alanınıza, kişilikli detaylar katacak, birbirinden özel, şık ve baştan çıkarıcı tasarımları bir arada bulabileceğiniz yepyeni bir adrestir.Yaşanan ve sevilen, akşam gelmek için özlenen evlere özel, hem klasik, hem de modern çizgisiyle farklı konseptlere olanak sağlamaktadır. Her gün bir önceki günden daha gelişmiş çözümlerle kurumsal kimliğimizi geliştirmekteyiz.Bütün bunların gerçekleşmesi için harcadığımız çaba karşısında önümüze çıkan ve çıkacak olan engelleri, takım arkadaşlarımızla birlikte aşmak ve başarıyı sizlerle paylaşmak hedefimizdir. Bunları yaparken daha iyiye ulaşmak için dinamik bir yapı ile iş süreçlerimizi sürekli geliştiriyor ve yaptığımız işe saygı duyuyoruz.

HİZMETLERİMİZ / ÜRÜNLERİMİZ


· İÇ MİMARİ VE DEKORASYON

· MUTFAK MOBİLYALARI

· YATAK ODASI MOBİLYALARI

· GENÇ ODASI MOBİLYALARI

· ANTRE (VESTİYER) MOBİLYASI

· BANYO MOBİLYALARI

· BALKON MOBİLYALARI

· İSTEĞE BAĞLI TEKLİ MOBİLYALAR

Firmamızda bu ürünler sipariş üzere alınıp, müşterilere zamanında teslimat, fiyat ve kalite açısından en iyisi sunulur.



İletişim

Yetkili Sait GÜRELİ
GSM 0530 921 42 32
Telefon 0466 212 34 91 - 0466 212 78 79 - 0466 212 79 23
Faks 0466 212 73 75
Email sega_48@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.se-ga.com
Adres 1. TEŞHİR MAĞAZASI :Cumhuriyet Cad. Aksakaloğlu İş Hanı (Belediye Altı) No:39
2. TEŞHİR MAĞAZASI :Miralay Şükrü Bey Cad., Gökorman Mevkii
3. İMALAT :Küçük Sanayi Sitesi G-Blok No:5
Şehir ARTVİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri