Palme Yayıncılık

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

PALME YAYINCILIK olarak;

eğitim sektöründe faaliyet göstermekteyiz.Kaliteli hizmet anlayışımız,uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık.Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşırken,her geçen gün yenilenip,büyümeye devam etmekteyiz....

KATEGORİLER;
Tıp Yayınları
Biyoloji Yayınları
Kimya Yayınları
Fizik Yayınları
Matematik Yayınları
Mühendislik Yayınları
Bilgisayar Yayınları
Sınava Yönelik Yayınlar
Diğer Yayınlar
Sağlık Meslek Lisesi Yayınları
Key Publishing Yayınları
İktisat Yayınları
Yazıt Yayınları
Sürücü Yayınları

Sipariş ve Teslimat Şartları

Siparişinizin onaylandığına ilişkin bilgi mesajı e-posta ile gelmeden sipariş ile ilgili işlemleriniz başlamamaktadır. Bu yüzden öncelikle onay mesajının gelmesini bekleyiniz. Palme Yayınevi ile yaptığınız alışverişler, siparişin banka onayının sağlıklı olarak alınması halinde, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Mersin, Kayseri ve Bursa için onay mesajından sonraki ilk 2 iş günü içerisinde, diğer illere ise sipariş tarihini takip eden 5 iş günü içerisinde kargo ile ulaştırılır.

Sipariş Teslimatı

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Mersin, Kayseri ve Bursa içinden verilen siparişler, banka ve finans onayı alındıktan sonra en geç 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde, Ankara dışından verilen siparişler ise en geç 5 iş günü (Pazartesi -Cuma) içerisinde teslim edilir.

Saat 16:00`dan sonra verilen siparişler ertesi gün işleme alınır.

Bayram ve tatil günlerinde işlem yapılmaz.

Teslimat ve Kargo Ücretleri

Taşımacılık ve teslimat ücretleri, siparişlerin içeriğine, seçilen teslimatın türüne ve teslimatın yapılacağı ile göre değişiklik gösterir. Siparişlerinizin ulaşım ücretini kargo teslimatını yapan ulaşım şirketi çalışanına teslim anında yapmanız gerekecektir. Palme Yayınevi, siz değerli müşterilerimize siparişlerinde en az ücreti ödemeniz için kargo şirketleri ile gerekli anlaşmaları yapmaktadır.

Siparişiniz Elinize Ulaşmadıysa

Siparişinizle ilgili soru ve sorunlarınızın çözümü için, Müşteri Hizmetleri Yetkililerimize e-posta (bilgi@palmeyayinevi.com) göndermeniz yeterli olacaktır. Uzmanlarımız en yakın zamanda durumu değerlendirecek ve çözümlerle ilgili bilgi vermek üzere sizlerle iletişim kuracaktır.

İade ve Garanti Şartları

Firmamızda satılan tüm ürünler, orijinal olup üretici ve ithalatcı firmaların garantisi altındadır. Siparişleriniz gönderilmeden önce kontrol edilerek kargoya teslim edilmektedir. Gönderileriniz sigortalı olarak size ulaşmaktadır. Teslimat anında üründe herhangi bir yırtılma, kırılma veya benzer sorun görürseniz ürünü teslim almayarak kargo sorumlusuna iade ediniz. Teslim aldığınız ve baskı sorunları içeren kitapları bize gönderdiğiniz takdirde yenisi ile değiştirilecektir.

İletişim

Yetkili İlhan BUDAK
GSM
Telefon 0312 433 37 57
Faks 0312 433 52 72
Email bilgi@palmeyayinevi.com
Resmi Web Sitesi www.palmeyayinevi.com
Adres Adnan Saygun Cad. No:10-A Sıhhıye
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri