Sky Rent A Car

  • Rent A Car
  • ANTALYA

Hakkımızda

2003 Yılından Bu Yana Antalya Havalimanında Gurbetçilerimize, Şirketlere ve Tüm Türkiye'ye Oto Kiralama Hizmeti Sunmaktayız. Sky Rent A Car Antalya Ekonomik ve İstikrarlı Fiyat Politikası, Güçlü Alt Yapısı, Müş teri Memnuniyeti Odaklı Hizmet Anlayışı ve Profesyonel Kadrosuyla Antalya, Dalaman, Adana, İzmir, İstanbul, Muğla, Fethiye, Bodrum, Alanya, Gazipaşa, Trabzon, Marmaris, Eskişehir, Afyon, Kayseri, Belek, Kemer, Side ve Hatay Bölgelerinde Araç Kiralama Sektöründe Önemli Firma Haline Gelmiştir.

Türkiye Genelinde Geniş Araç Ağına Sahip Olan Firmamız, Siz Değerli Müşterilerimize İş ve Seyahate Çıktığında, Tüm Talep ve Beklentilerinizin En iyi ve En Hızlı Standartta Gerçekleştirmedeki Kararlılığıyla Sektöründe Markalaşma Yolundadır.

En Uygun Fiyat ve En iyi Hizmet Anlayışına Sahip Olan Sky Rent A Car Antalya Teknolojideki ve Sektöründeki Gelişmeleri, Yenilikleri Sizlere Sunmakta Gecikmeyen Yapısı, Filosunun Yeniliğiyle, Kalitesiyle ve Güvenilirliğiyle Sürekli Kendini Yenileyen Firma Olarak Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekten Her Zaman Mutluluk Duymaktayız…

Filomuzda bulunan araçlarımız 2010-2007 Modeller arasıdır. Şirketimiz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için araçlarını her 3 yılda bir yenilemektedir.her bir otomobil kira dönüşünde kontrol edilir ve temizlenir.üreticisiniz kitapcıgında belirttigi periyodik bakımlardan gecer.

Araç Kiralama Şartları

EHLİYET

En az 2 yıllık ehliyete sahip herkes araç kiralayabilir.

KİRALAMA SÜRESİ

En az 1 gündür. Kilometre sınırsızdır.

UZUN SÜRELİ KİRALAMA

En az 1 ay üzerindeki kiralamalarda özel fiyet uygulanır. Özel kira fiyatları için lütfen büromuzu arayınız.

FİYATA DAHİL OLAN HUSUSLAR

Uygulanan fiyatlara aracın yağ, bakım giderleri dahildir. Kasko dahildir.

ÖDEME

Ödeme: Kiralama anında toplam kira bedeli tahsil edilir. En kısa kiralama 24 saat olup, gecikme halinde her ek saat için uygulanan ücretin 3/1'i alınır . Toplam 3 saati geçen gecikmeler ise tam gün olarak hesaplanır. Geçerli American Express, Visa, Diners, Eurocard, Master Card sahiplerinden depozit koşulu aranmaz.

EXTRA SERVISLER

Navigasyon (EU 4 / gunluk), Portbagaj (EU 7 / gunluk)

TRAFİK CEZALARI

Trafik cezaları müşteriye aittir. Aracın trafikce alıkonulması durumunda bu süre kiraya dahil edilir.

TESLİM ALMA VE BIRAKMA

Şehir sınırları içerisinde teslim etme ve teslim alma ücretsizdir. Diğer yerler için km başına 0,30 euro (30 cent ) ilave ücret alınır..

SİGORTA

Aracın 3. şahıslara karşı (yasal poliçe sınırları içerisinde ) sigorta garantisi kira ücretinin içerisindedir. İsteğe bağlı olarak ferdi hayat sigortası için günlük 5 euro ödenmesi gereklidir.

Sigortaların geçerli olabilmesi için, aracın yerini değiştirmeden; trafik kaza ve alkol raporunun alınması, kazada tamamen kusurlu bulunulmaması, aracın alkollü ve uyuşturucu etkisi altında veya yasal hız sınırları dışında kullanılmaması gerekmektedir. Hırsızlık durumunda ise polis veya jandarmanın tutanak tutması yeterlidir. Raporların en geç 24 saat içersinde ofisimize ulaştırılması gereklidir.

İKİNCİ ŞÖFÖR

Kiralanan aracı kontratta isimleri yazılı şöförler dışında kimse kullanamaz.

Not: Kaza halinde aracın yerini değiştirmeden en yakın polis merkezine müracat ederek kaza ve alkol raporu alınız.


İletişim

Yetkili Mustafa ARSLAN
GSM 0532 691 26 11 - 0542 733 57 61 - 0533 559 40 80
Telefon 0242 463 19 50
Faks
Email info@skyrentacar.com
Resmi Web Sitesi www.skyrentacar.com
Adres Havalimani mevki Güzelyurt Mah. 220 Sk. No:37
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri