Piex Rent A Car

  • Rent A Car
  • İZMİR

Hakkımızda

2007 yılında İzmir'de kurulan PIEX RENT A CAR & VIP TAŞIMACILIK farklı ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektördeki yerini almıştır. izmir ve çevresinde 7 / 24 faaliyet göstermektedir. Sektöre iddialı araçları ile hızlı bir giriş yapan firmamız özellikle VIP taşımacılık konusunda İzmir’de aranan isimler arasındadır.
Rent A Car ve VIP Taşımacılık konusunda her gecen gün büyümekte olan PIEX® kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir.

Araç filomuzda binek ekonomik araçlardan ticari araçlara, lüks araçlardan 4 x 4 arazi araçlarına kadar çok çeşitli alternatifler bulunmakta ve değişik sürelerde kiralanabilmektedir.



Vizyon & Misyon



Sektörde adı kısa zaman içerisinde duyulan ender kuruluşlardan olan firmamız bünyesinde barındırdığı Ekonomik, Lüks ve Vip araçları ile sizlere hizmet vermektedir.

İzmir Turizmine kiralık araba, kiralık otobüs ve Vıp taşımacılık ile katkıda bulunan şirketimiz birçok kuruluş ile anlaşmalı olarak çalışmaktadır. Piex Rent A Car gerek şehir içi gerekse havalimanına ücretsiz araç teslimi yapmaktadır.

*Özellikle VIP Taşımacılık konusunda lider olmayı hedefleyen firmamızın bünyesindeki mevcut araçlar içerisinde yaz kış günlük gazete, dergi ve soğuk meşrubat ikram edilmektedir. VIP minibüslerimizde siyah camlar, buzdolabı, LCD TV / CD / VCD / DVD izlenebilmektedir. Lüks araçlarımızda ise otoyollar için OGS, yabancı müşterilerimiz için navigasyon cihazı temin edilmektedir. 14 +1 / 17 + 1 minibüslerimizde ise LCD TV mevcuttur. Şoförlerimiz daima iyi giyimli, bakımlı üst düzey yol bilgisi olan ve içindeki müşterileri rahatsız edebilecek en ufak hatada bulunmayan özenle seçilmiş insanlardır.







Vizyon



Pıex VIP Taşımacılık konusunda lider olmayı hedefleyen firmadır.
Sektöre geniş hizmet yelpazesi sunan PIEX güvenilir, sürekli gelişen, yenilenen ve her geçen gün tecrübesi ile büyüyen öncü şirketler arasında olmayı hedefleyen bir kuruluştur.

HİZMETLERİMİZ



Saatlik kiralama

Günlük kiralama

Aylık kiralama

Senelik kiralama

Şoförlü araç kiralama *

Şoför kiralama

Ticari kiralama

Lüks binek araç kiralama

Lüks 4 x 4 kiralama

VIP kiralama

VIP Taşama & Transfer*

Minibüs kiralama *14 + 1 / 17 + 1 koltuk başına sigortalı (isteğe göre 2 şoför verilir)

Midibüs kiralama *27 + 1 koltuk başına sigortalı (isteğe göre 2 şoför verilir)

Otobüs kiralama *45 + 1 koltuk başına sigortalı (isteğe göre 2 şoför verilir)



* Marka ve modeline kişi sayısı değişiklik gösterebilir.



İletişim

Yetkili
GSM 0532 605 88 15 - 0533 554 99 42
Telefon 0232 251 11 12
Faks 0232 251 30 33
Email info@piexrentacar.com
Resmi Web Sitesi www.piexrentacar.com
Adres MERKEZ:Atıfbey Mahallesi Etiler Cad. No:27 Gaziemir
ŞUBE:Saim Çıkrıkçı Cad. 502 Sokak No: 32-A Üçyol
ALMANYA OFİS:Skalitzer Str. 22
1 0 9 9 9 Berlin
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri