Nepcar Rent A Car

  • Rent A Car
  • İZMİR

Hakkımızda

Oto Kiralamaya adım atan NEPCAR kiralamada kaliteden ödün vermeyen prensiplerine bağlı müşteri memnuniyetini öne çıkaran bir firma olarak sizlere en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.Araclarımızın tamamı Rent a Car kaskolu olup tüm bakımları zamanında yapılarak huzurlu ve guvenli yolculuk geçirmenizde NEPCAR ailesi için en önemli unsur olmaya devam etmektedir.

KİRALAMA KOŞULLARI

Ehliyet ve Yaş: Kiracının kira sözleşme sırasında a.b.c.d.e grubu araçlar için 22 yaşını doldurmuş olması ve en az iki yıllık yerli veya geçerli yabancı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Kiralama Süresi: En az bir gündür.Uzun süreli kiralamalar için özel fiyatlar uygulanır.

Ödeme: Araç kira bedeli nakit veya kredi kartı ile araç çıkışında tahsil edilir.Havalimanı araç teslimlerimizde müşterilerimizin ehliyet ve pasaport fotokopilerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.Aracın dönüşünde NEPCAR personeli tarafından kontrol edilip teslim alınır.

Trafik Cezası: Trafik cezaları kiracıya aittir.Aracın trafikten alı konulması, alkollü,ehliyetsiz benzeri suçlardan kayıp günleri kiralayan tarafından ödenir.
Sigortanın Geçerliliği: Aracın alkollü uyuşturucu etkisi altında yada yasal hız sınırları dışında kullanılmaması gerekmektedir. Aksi takdirde aracı kullanan tüm hasardan sorumlu tutulur ve aracın tamirde geçirdiği günler için kira bedeli ödemekle sorumlu olur.

7/24 Kesintisiz Hizmet

İletişim

Yetkili
GSM 0535 306 59 24
Telefon 0232 279 29 70
Faks 0232 279 29 70
Email info@nepcar.com
Resmi Web Sitesi www.nepcar.com
Adres Eğitim mah orhan veli sok no:1-a
Balçova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri