Bitez Tourism

  • Turizm Ve Servis
  • BODRUM

Hakkımızda

1989 yılında Bodrum’da kurulan Bitez Tourism, Türkiye’deki, en güvenilir seyahat acentalarından biridir. Bitez Tourism yat turları, villa kiralama, günlük turlar, otel rezervasyonları ve araç kiralamayı da içeren çeşitli hizmetler sunmaktadır. Acenta sahibi Hilmi Acar, İngiliz asıllı eşi Carole ile birlikte 20 yılı aşkın bir süredir turizm alanında çalışmaktadır ve ikisinin de hem Türkiye’de hem de İngiltere’de seyahat dalında eğitim geçmişi vardır.

Lütfen dilediğiniz zaman soru ve önerilerinizle bizimle temasa geçmekten çekinmeyiniz. Bize telefon, faks ya da e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz, sizi en kısa sürede cevaplamaktan memnuniyet duyacağız. Tatilinizi en eğlenceli şekilde geçirmenizi sağlamak için bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.

Bitez Tourism olarak, hayatınızı kolaylaştıracak küçük ayrıntılar da dahil olmak üzere, size en uygun tatili, tamamen kendi istediğiniz şekilde tasarlama ve planlama imkanı sunuyoruz. Sizlerle doğrudan ilgilenmek ve her türlü sorunlarınızda elimizden geldiği kadar yardımcı olabilmek için yakınlarda olacağız.Gulet turları ve havuzlu özel villalar alanında uzun yıllara dayanan tecrübelerimizi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

İletişim

Yetkili
GSM 0532 431 87 84
Telefon 0252 363 85 28
Faks 0252 363 85 27
Email bitez@biteztourism.com
Resmi Web Sitesi www.biteztourism.com
Adres Merkez Mahallesi,Mehmet Akif Ersoy Caddesi Pamir İş Merkezi 5-D-2 Konacık
Şehir BODRUM

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri