Güzeliş Ofset Matbaacılık İth.ve İhr.san.tic.ltd.şti.

  • Matbaa Baskı Ofset
  • ANKARA

Hakkımızda

Güzeliş Ofset Matbaacılık İth. İhr. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1978 yılında Özgüzelişler Matbaası olarak kuruldu. Firmamız, güvenilirliği ve iş disiplini ile çok kısa sürede isim yaparak mevcut konumuna ulaşmak için uzun bir merdivenin basamaklarını hızla ve başarıyla tırmandı. İlerleyen yıllarda işlem hacmini ve müşteri potansiyelini giderek artıran Özgüzelişler Matbaası 1999 yılında bir yan kuruluşu olan Pozitif Tanıtım Hizmetlerini kendi bünyesine katarak Güzeliş Ofset Matbaacılık İth. İhr. Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. olarak ticaret hayatında yerini devam ettirmiştir.
Şirketimiz, profesyonel kadrosuyla hizmet vermekte olup, öncelikli amacı müşteri memnuniyeti için kaliteli ürün ve en iyi hizmeti vermektir. Matbaacılığın A’dan Z’ye her alanında öncelikle müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek taleplerinizi, matbaacılıktaki en son teknolojiyi kullanarak, fiyat - kalite ve hız üçgeni çerçevesinde değerlendirerek siz sayın müşterilerimizin önüne sunmaktadır.

Vizyonumuz

Standartlara uygun sistemli bir çalışmayla, tasarım ve basım hizmetinde araştırma ve geliştirme çalışmaları yaparak hizmet alanını genişletirken; kurumsal bir yapı ve kimlik ile ulusal ve uluslararası sektörde öncü ve tercih edilen bir kuruluş olarak yerini almak.

Misyonumuz

Teknik açıdan kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir anlayışla; bağımsızlık,tarafsızlık, gizlilik prensipleri doğrultusunda; uygun metod, cihaz ve uzman personelimizin yer aldığı, hatasız
profesyonel çalışma ile tasarım ve basım hizmetleri sunmak.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 428 35 51 - 0312 490 90 90
Faks 0312 490 40 30
Email guzelisofset@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.guzelisofset.com
Adres İlkbahar mah. Turan Güneş Bulv. 15.cad. 291 sok. N:25 ÇANKAYA
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri