Ultra Mümes.ith.ihr.basım San.

  • Matbaa Baskı Ofset
  • ANKARA

Hakkımızda

ULTRA Mümessillik İthalat İhracat Basım Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1988 yılında kurulmuş olup, matbaacılık, sürekli form ve grafik sanatlar sektörlerine ağırlıklı olarak hizmet vermektedir.

1996 yılı Temmuz ayında 2.500 m2 alan üzerine kurulu Ankara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kendi fabrikasına taşınan ULTRA A.Ş. 40'ı aşkın personeli ile projesinden montajına kadar geçen imalat sürecinde titiz ve kaliteli üretim politikalarını korumaktadır.Makina imalatlarında çok hassas ve kaliteli üretim, son teknolojiye sahip CNC tezgahlarda gerçekleştirilmektedir.

Müşteri memnuniyetini esas alan ve profesyonel hizmet anlayışından yola çıkılan firmamızda, gerçek anlamda anahtar teslim çözümler üretmektedir. Bu prensip doğrultusunda ilk olarak projelendirme aşamasında kurulan bağ, müteakiben satış ve satış sonrası tecrübeli teknik servis ve uzman danışmanlık departmanlarıyla matbaacılık sektörüne her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik, benzersiz bir hizmet verilmektedir.

Türkiye'de sürekli form bobinden kağıt hazırlama makinaları, sürekli form numaralama, tabakalama ve tutkal üniteli paketten pakete harman makinaları imalatını profesyonel anlamda gerçekleştiren tek firma olarak, müşteri memnuniyetini esas edinmiştir.

ULTRA A.Ş., kuruluşundan beri geçen süre içinde aldığı yurtdışı temsilciliklerinin yanısıra dinamik ve eğitimli bir kadronun yönetiminde titiz bir çalışmanın sonucunda gerçekleştirilen kendi imalatlarında da mükemmel kalite standartını yakalamayı başararak sektöre imzasını atmıştır.

İletişim

Yetkili Çetin KIZILOĞLU
GSM
Telefon 0312 267 12 82 - 0312 397 70 21 - 0312 397 70 22
Faks 0312 267 12 81- 0312 397 70 23
Email satis@ultrainc.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ultrainc.com.tr
Adres Orhan Isik Cad No: 5 Organize Sanayi Bolgesi Sincan
ATB İŞMERKEZİ A BLOK NO N:5 MACUNKÖY
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri