Egepak A.ş.

  • Ambalaj
  • İZMİR

Hakkımızda

EGEPAK Gıda ulusal zincir marketlerin gelişip çoğalmakta olduğu 1992 yılında küp şeker imal etmek üzere İzmir'in Pınarbaşı ilçesinde kurulmuştur.

Küp şeker üretimi yaklaşık iki yıl kadar sürmüştür. Piyasa şartlarının değişmesi üzerine ürün portföyünde yeni arayışlar içine girilmiştir. Bu çalışmalar sonrasında ülkemizde diyet konusunun ön plana çıkıyor olması nedeniyle 1994 yılı başlarında Fransa ve Hollanda’da revaçta olan %50 düşük kalorili küp şeker üretimine başlanmıştır. Aynı sene piyasaya diyet şeker kategorisindeki ilk ürünlerimiz olan FormKüp, FormKristal ve FormPudra çıkmıştır.

1994 yılında Fruittea markasıyla toz ve küp formlarında muhtelif aromalı içecek tozları, Sahlep, Pirinç Unu ve Nişasta gibi pek çok ürün piyasaya çıkarılmış, fakat bir süre sonra bunlar muhtelif nedenlerle ürün portföyünden çıkarılmıştır.

Yine 1994 yılında üretimine halen devam etmekte olduğumuz Fruktoz (Meyve Şekeri) da ürün yelpazesine katılmış ve “diabetik ürünler” üretimine başlanmıştır.

1996 yılında İngiltere’den ham kamış şekeri (kahverengi şeker) ithal edilerek Rafine Edilmemiş Kamış Şeker olarak (küp ve toz) market raflarında yer alan şirketimiz, bir süre sonra kahverengi kamış şekerinin ithalatının yasaklanmasıyla bu ürünlerin de üretime son vermiştir.

Daha sonraki yıllarda diabetik ürünlere ağırlık verilmiş ve 2003 yılında “Takita-Toz Tatlandırıcı” ve “Takita-Toz Tatlandırıcı Plus”, 2006 yılında “Takita-Tablet Tatlandırıcı”, 2007 yılında klik-klak kutu içinde şekersiz mintler “Takita-Aromalı Tablet Şekerleme” ler raflardaki yerlerini almışlardır.

2010 yılı başında da prebiyotik lifli ve % 60 düşük kalorili diabetik tatlandırıcı olan “FormTat” ve “ReçelMiks”in üretimine başlanmış ve hem son tüketiciye ve hem de diyet ve diyabetik tatlı ve reçel üreticilerine uygun ambalajlarda tüketiciye sunulmuştur.

Egepak ürünleri halen Türkiye’deki bütün ulusal zincir marketlerde bulunmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 232 44149 11
Faks 0 232 44149 11
Email info@egepak.com
Resmi Web Sitesi www.egepak.com
Adres BOZKURT CAD.NO.25/A KAHRAMANLAR İZMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri