Sistem Yayıncılık

  • Matbaa Baskı Ofset
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Sistem Yayıncılık, bilgi ve sevginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak için vardır"
Sloganımız "Gelişen İnsan <=> Gelişen Toplum"dur.

1991 yılında kurulduk. Yayın hayatına, o sıralarda üniversite düzeyindeki teknik eğitim alanında yokluğu çekilen elektrik-elektronik kitaplarıyla girdik. 1993 yılında sosyal yayınlara başladık. O günden bu yana bize katılan, yayınlarımızı zenginleştiren pek çok değerli bilim insanı, düşünür yazarlarımızla yolumuza devam etmekteyiz.

Zamanla gelişen yayın yelpazemiz doğrultusunda, okurlarımıza kitap seçimlerinde ışık tutabilmek için yayınlarımızı belirli dizi başlıklarına ayırdık, onları daha titiz biçimde tanımlamaya çalıştık:

Kişisel Gelişim
Gelişen İnsan <=> Gelişen Toplum anlayışından yola çıkarak, benliğin gelişmesi ve kişisel potansiyelin açığa çıkarılmasına yardımcı olan bilimsel ve uygulanabilir ilkeler, kavramlar ve teknikleri içeren; insanın içindeki yaratıcılığı, düş gücünü, coşkuyu uyandırıp harekete geçirerek yaşam sevincini yoğunlaştırabileceğini hatırlatan, en önemlisi farkındalık oluşturan; bu alandaki "peki ama nasıl?" sorusuna yanıt arayan kitapları bu başlık altında bulabilirsiniz.

Kişisel Başarı
Kendine güvenmeyi öğrenerek, düşünce ve hayalleri eyleme dönüştürüp eylemleri de gelişimin bir parçası haline getirmenin yolları, gerçek öykülerin ve değerli deneyimlerin kâğıda dökülmesiyle bu başlık altında okura sunuluyor.

Liderlik
Liderlik dizisi, "uzmanlaşma"nın verimliliği artıracağı düşüncesine dayanarak sosyal yaşamın ve iş yaşamının her alanında sorumluk, sezgi, zekâ ve bilgiye dayalı karar ve uygulamaların yararını anlatan ve bunu hayata geçirmenin pratik yollarını öneren kitaplardan oluşuyor. Seçilen eserlerin evrenselliği ve yaşamın tüm alanlarına uygulanabilirliği ön planda bulundurulmuştur.

NLP
"Kişisel mükemmelliği yakalamanın" bilimi ve sanatı olarak adlandırılan NLP -Beyin Gücü Programlaması (Nöro-linguistik programlama) kavramını temel alarak kurulmuş olan bu dizi, "hayatının efendisi" olarak yaşamaya karar vermiş olanlara, bu amaca yönelik bilim ve tekniği sunuyor.

İletişim

Yetkili Yıldız EKİN - Erdoğan YENİCE
GSM
Telefon 0212 293 83 72 PBX
Faks 0212 293 66 71
Email pr@sistem.com.tr - erdogan@sistem.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sistem.com.tr
Adres GENEL MERKEZ
Sistem Yayıncılık,
Tarlabaşı Bulvarı, Utarit Sokak No:7
Taksim - Beyoğlu
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri