Pam Makina San.ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

40 yılı aşan metal işleme tecrübesi ve 25 yılı aşkın süredir Balyalama presleri, parçalama makinaları, konveyör bantlar, siklon/seperatörler, katı atıklarla ilgili özel proje imalat montaj ve servis hizmetleri vermekteyiz.

Bilgi birikimimiz, küçük veya büyük ölçekte tüm katı atıklarla ilgili sektörlerde dinamik olmamızı ve yeni ihtiyaçlara kolay çözüm bulmamızı sağlamaktadır.

Firmamız, CNC takım tezgahları, lazer kesim makinaları v.b. metal işleme konusundaki dünyadaki güncel teknolojik gelişmeleri kullanmaktadır ve her zaman bu yenilikleri ürettiği makinelere uygulamaktadır.

Sağlam ve kaliteli yapıları, hızlı servisi ve bol yedek parçaları ile makinalarımız, her zaman müşterilerimizin gözdesi olmuştur. Bu nedenle PAM markalı makinalarımızın köklü bie temeli oluşmuştur.

Yeni kurulan, yenileme yatırımı yapılan Oluklu mukavva kutu ve kağıt, hurda işleme tesisleri, belediye katı atığı tesisleri, tıbbi atık, lastik geri dönüşüm tesisleri, vb. ihtiyaçlara uygun projeler üretilmektedir.

HİZMETLERİMİZ;
Balya Presi- Yatay Balya Presi
- Dikey Balya Presi
- Varil Presi
- Metal Balya Presi
Kırıcılar & Parçalayıcılar- Yüksek Torklu Parçalayıcı
- Çöp Kağıt Parçalayıcı
- Mukavva Levha Parçalayıcı
Konteyner/Konteyner Presi Abalaj Ayırma Tıbbi Atık Belediye Katı Atığı Lastik Geri Dönüşümü Konveyör Bant Atık Yönetimi Giyotin Hidrolik Asansör

İletişim

Yetkili Ümit ÜHÜTMEN
GSM
Telefon 0232 853 96 23
Faks 0232 853 96 26
Email info@pammakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.pammakina.com.tr
Adres Sazyolu Cad. No : 8 - 35875 Yazıbaşı Torbalı
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri