Sismat Matbaacılık Serigrafi

  • Matbaa Baskı Ofset
  • İZMİR

Hakkımızda

1987 yılında SİSMAT SERİGRAFİ adı ile kurulan şirketimiz bugün entegre baskı tesisi olarak Sistem Print adı ile Yazıbaşı sanayi bölgesinde bulunmaktadır.Baskı ve üretim tesisimiz 9000 m² 'lik açık, 5500 m² 'lik kapalı alanı olan entegre bir baskı tesisidir.

Müşteri memnuniyeti çalışanlarımız için önemlidir. Sistem Print çalışanları müşterilerimizi patron olarak görürler.Bu nedenle müşteriden o sorumlulukla alınan iş, aynı heyacan ve şevk ile üretim yolculuğuna çıkar.Müşterinin taşıdığı sorumluluk ile işi sahiplenir .Bu heyecan ile üretim yolculuğunu başlatarak müşterisinin sorumluluğunu paylaşır. Amaç müşterisine istediği nitelikte, kalitede ve konuşulan sürede işi teslim etmektir.

Sistem Print, sektörün yükselen baskı tekniği "SERİGRAFİ BASKI" ile müşterisinin istediği çalışmaları beğeni ile yapar. Müşteri portföyü içerisinde akaryakıt istasyonları, bankalar, meşrubat fabrikaları, bira fabrikaları, beyaz eşya üreticileri, iletişim şirketleri, gıda üretimi yapan şirketlet bulunmaktadır.Bu firmalara urun lansmanlarında yada kampanyalarında yapılacak olan çalışmalarda çözüm ortaklığı yapmaktayız..Bunun dışında Açıkhava reklam baskıları olarak billboard,raket ve otobüs durak baskıları portföyümüzde önemli bir yer tutmaktadır.

Firmamız solvent ve UV mürekkeplerini, serigrafide half tone (yarım ton) CMYK tekniğiyle uygulamada , büyük ebat baskılarda kaliteli sonuçlar alarak, müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.


Sistem Print, Sektörde az adetli ve kısa sürede istenen işlerde öne çıkan “ DİJİTAL BASKI” tekniğine de müşterilerine hizmet amacı ile yatırım

yapmıştır. İç mekan ve dış mekan dijital baskı makinelerini 2007 yılında bünyesine katmıştır.Müşterilerimizden gelen istek üzerine; baskı sonrası montaj ,araç giydirme,cephe giydirme gibi profesyonellik isteyen işlerde kadrosunda sertifikalı uygulama elamanları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Aldığımız iş ve ihalelerde müşterilerinin haklı güvenini kazanan ,yaptığı işin arkasında olan,müşterisine işi aldıktan sonra taşıdığı sorumlulukla işini unutturduğumuz , stresini aldığımız için mutluyuz.

“OFSET BASKI” sistemiyle bir işletmenin ihtiyacı olan tüm matbaa hizmetlerini vermekteyiz.Bunlar Katalog, broşür, el ilanları, matbu evraklar, afiş, dönkart ve promosyon olarak kulanılacak bloknot, masa ve duvar takvimleri olabildiği gibi müşterinin istediği baskı materyelleri de üretilmektedir.Grafik servisimiz müşterinin isteğine uygun çalışmaların tasarlanmasına katkı koymaktadır. UV ofset baskı sistemiyle dış şartlarda matbaadan daha dayanıklı kampanya etiketleri,cam stickerları ekonomik olarak üretilmektedir.

İşletmemiz bünyesinde” DAMLA ETİKET” üretimi için bulunan Colordec 5000 ve 6000 serisi makineleriyle üç boyutlu, ve Dekupe (Harf-Harf) şeffaf, rengarek logolar ve etiketler üretilmektedir.Üretimde kullanılan reçinelerimiz, promosyonda kullanılan reçinelerden farklıdırlar.Kullanılan reçinelerimiz özellikle UV içerikli olduğundan dış şartlarda sararmazlar.

"Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti"ni ilke edinmiş olan firmamızın bu konudaki en önemli göstergesi ise çalışmalarımızda başarı ile uyguladığımız TS EN ISO 9001:2000 kalite belgeli olmamızdır.

Sistem Print olarak, çalışmalarımızla Türkiye'de serigrafi alanında kalite belgeli ilk kuruluş olmaktan gurur duymaktayız.

Hiçbir zaman bulunduğu durumla yetinmeyip, sürekli değişimi hedefleyen firmamız dünyadaki sektörel fuarlara hem katılımcı hem de izleyici olarak teknik grubuyla katılmaktadır. Sistem Print bu fuar ve seminerlerden elde ettiği birikimleri öncü kimliği ile uygulayarak müşterilerine ve sektöre teknoloji danışmanlığını yapmaktadır.

Firmamızın değer verdiği en önemli konulardan bir diğeri ise "EKONOMİK,HIZLI ve GÜVENİLİR" olmaktır.
Görüldüğü gibi kendi bünyesinde tek çatı altında SERİGRAFİ-DİJİTAL-OFSET baskı tekniğini bulunduran tek entegre işletme durumundayız.

Sürekli gelişim ve değişim içinde olan Sistem Print, var olan teknik alt yapısı ve çalışanlarıyla bu felsefeden güç alarak sektörde edindiği değerleri ve yerini müşterilerinin desteğiyle koruyacaktır.

Sistem Print, Türkiye Açık Hava Reklamcıları Derneği (ARED), Avrupa Serigraficiler Birliği (FESPA) üyesidir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 853 92 60
Faks 0232 853 92 56
Email info@sistemprint.com
Resmi Web Sitesi www.sistemprint.com
Adres Fabrika (Merkez) : Batı Beton Caddesi No: 5 Yazıbaşı Sanayi Bölgesi 35875 Torbalı-İzmir
İstanbul Ofis :Merter Meridyen İş Mrk. Kat: 4 D: 433 34169 Merter-İstanbul
İzmir Ofis :1470 Sok. No: 4 D: 201 35220 Alsancak-İzmir
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri