Aromiks Gıda Kimyevi Maddeler Ambalaj Malz. San Ve Dış Tic. Ltd. Şti

  • Gıda
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Ticari hayatına 2004 yılında başlayan firmamız, Gıda kimyasalları ve Kimyevi Maddeler sektöründe faliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bugüne üretim sektöründe bulunan bir çok işletmeye ürün tedarik etmiş, alıcı ve satıcı bir çok firmanın güvenini kazanmış ve kendisine haklı bir yer edinmiştir.

Faaliyetlerimiz 3 aşamadan oluşmaktadır :

Yurtiçi Satışlarımız

Gıda Aromaları ve Gıda Kimyasalları ithalatı ve satışını yapan şirketimiz, endüstriyel sektörde kullanılan kimyasal maddeleri de müşterilerimizin istekleri doğrultusunda stoklarımızdan derhal teslim etmektedir.

İthal Bazlı Satışlarımız

Proforma bazında ürün talep eden yerli firmalarımıza talep ettikleri ürünleri başta Hindistan, Endonezya ve Çin olmak üzere temsilcisi olduğumuz yurt dışındaki üretici firmalarımızdan karşılıyoruz. İthal edilmesi düşünülen ürünlerin satış şartları onaylandığında gerekli prosedürleri tamamlayarak, müşterilerimizin ürünleri sağlıklı bir şekilde ürün ithal etmesini organize ediyoruz.

İhraç Bazlı Satışlarımız

Yurtdışındaki firmaların ürün ihtiyaçlarını yurt içindeki üretici firmalardan karşılayarak, ihracat sürecinin başarıyla gerçekleşmesini organize ediyoruz.

Misyonumuz

Yurt içi ve Yurt dışı müşterilerimizin talep ettikleri ürünleri, yüksek kalite ve uygun fiyatla ulaştırmayı ilke edinerek, üretim sürecine hayat vermektir.

İletişim

Yetkili Ceyhan BULDU
GSM 0212 356 70 93
Telefon 0212 356 70 90
Faks
Email
Resmi Web Sitesi www.aromiks.com.tr
Adres Abidei Hürriyet cad. Tomurcuk sok. İzmen Sitesi B2 Blok D: 67 Mecidiyeköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri