Gampaş Ambalaj San.ve Tic.a.ş.

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Gampas, piyasa odaklı Türkiye'nin metal ambalaj sektörünün önde gelen firmalarındandır. Gampas sektörde müşterilerilerinin isteklerine ve daha fazlasına cevap vermek amacıyla yenilikçi ambalaj çözümleri ve hizmetler sunmaktadır. Kuruluşumuzun vizyonu Türkiye'deki ve uluslararası piyasadaki müşterilerine metal ambalajla ilgili her konudaki ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verebilmektir.

Modern teknolojileri kullanan matbaasıyla ISO 9001-2000 kalite belgesine sahip fabrikamız parlak ve mat renklerde yüksek kaliteye sahip metal kutular üretebilmektedir. Modern teknolojinin gereklerine göre dizayn edilmiş 5000 sq metre alana sahip kalıp ünitesinide içinde barındıran kapalı alanımızda projelerimiz sorunsuz bir şekilde devam ettirilebilmektedir. Bunların dışında PC ve Macintosh destekli atölyemiz sayesinde müşterilerimizden gelecek özel ve istisnai metal kutu isteklerine cevap verebilmekteyiz.

Gampas olarak çok farklı çeşit ve dizaynlara sahip sağlık ve çevreye duyarlı ürünlerimizle kimya. eczacılık, boya, yağ, yiyecek, kozmetik, kırtasiye, tekstil gibi değişik sektörlere ambalaj çözümleri sunmaktayız.

Değerlerimiz

ŞEFFAFLIK, Biz Gampaş'ta tüm etik ticari anlaşmaların temelinde güven ilişkisinin en önemli unsur olduğuna inanıyoruz. Taahütlerimize bağlı kalarak ayakta kalacağımızı biliyor, ve müsterilerimizin taahhütlerine ve samimiyetlerine inanıyoruz. Aramızdaki bu ilişkinin kurulması için şeffaflığın, müşterilerimize doğru ve güncellenmiş bilgilerin sağlanmasının gerekliliğine inanıyoruz.

TAKIM ÇALIŞMASI, Biz projelerimizin yürütülmesinde ve problemlerin çözümünde çalışanlarımız,tedarikçilerimiz,müşterilerimiz, yüklenici firmalarımızla kurduğumuz takım çalışması anlayışının önemine inanıyoruz. Takım üyeleri ve bizim dışımızdakilerle iletişim kurmak organizasyon felsefemizimin temellerinden biridir.

DÜRÜSTLÜK, Biz tüm ticari ilişkilerimizin dürüstlük çerçevesi içerisinde gerçekleşmesi gerekliliğine inanıyoruz. Bu amaç doğrultusunda müşterilerimize,danışmanlarımıza,tedarikçilere kendi sorumluluklarımız ve yeterliliklerimiz ölçüsünde bilgi ve hizmet vermekteyiz.

SORUMLULUK; Organizasyonumuzun bütün seviyelerinde karar alma süreçlerimizde bütün bir mesuliyet anlayışı içerisinde davranmak çabası içerisindeyiz.

İletişim

Yetkili İbrahim ÇAKIR
GSM
Telefon 0212 876 33 67 - 0212 689 40 40
Faks 0212 689 05 85
Email gampas@gampas.net
Resmi Web Sitesi www.gampas.net
Adres Kırac Yolu, 2.Bölge 5. Cad. No:15-9 Buyukcekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri