Tetra Pak Paketleme San.ve Tic.a.ş.

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Tetra Pak 1951 yılında İsveç’in Lund kentinde kuruldu. İlk aseptik dolum makinesini 1961 yılında dünyaya tanıtan Tetra Pak gıda sektöründe bir devrim yarattı. Aseptik sistem ile süt gibi çabuk bozulan gıdaların soğutma ve katkı maddesi olmaksızın aylarca bozulmadan saklanabilmesi ve uzak mesafelere taşınabilmesi olanaklı hale geldi.

1968 yılında ilk Tetra Brik Aseptik sistem makinesi İsviçre’de kuruldu. Dikdörtgen şekilli, istiflenmesi son derece kolay, uluslararası ambalaj yükleme standartlarına uygun olarak tasarlanan boyutlarıyla Tetra Aseptik Brik, uzun ömürlü içecekler için en çok kullanılan ambalaj olma özelliğini kazandı.

Tetra Pak 1971 yılında Kayseri’de bulunan Meysu meyve suyu fabrikasında kurduğu makine ile Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı. 1978 yılında ise, İzmir Kemalpaşa’da Tetra Pak lisansı ile paketleme malzemesi üretmek üzere ilk fabrika faaliyete geçti. Tetra Pak 1992 yılında fabrikayı satın alarak müşterilerine doğrudan hizmet vermeye başladı.

Tetra Pak İzmir fabrikası halen yılda 4 milyar paket üretim kapasitesi ile Türkiye sıvı gıda sektörünün ambalaj gereksiniminin önemli bir bölümünü karşılıyor. Buradaki üretimin bir kısmı 3 ülkeye ihraç ediliyor.

Vizyon

Kendimizi gıda ürünlerini her yerde güvenli ve kolay ulaşılır kılmaya adıyoruz
Misyon

Gıdada tercih edilir işleme ve ambalajlama çözümleri sunmak amacıyla müşterilerimiz için ve müşterilerimizle birlikte çalışırız.
Yenilikçiliğe olan bağlılığımızı, tüketici ihtiyaçları konusundaki bilgimizi ve tedarikçilerle olan ilişkilerimizi gıdanın tüketildiği her yerde ve her zaman bu çözümleri sunmak için uygularız.

Çevreci ve iyi kurumsal vatandaşlıkla uyumlu şekilde karlı bir büyüme yaratan sorumlu endüstriyel liderliğe inanırız.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 276 50 00
Faks 0212 285 00 25
Email mutlu.tanberk@tetrapak.com
Resmi Web Sitesi www.tetrapak.com
Adres Buyukdere Caddesi Nurol Plaza No: 71 A Blok Kat: 10 34398 Maslak
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri