Alfosan Baskı Ve Ambalaj San.tic.ltd.şti.

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

ALFOSAN BASKI VE AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ABACILAR Alüminyum Folyo A.Ş., 1940’lı yıllarda ABACILAR aile büyükleri tarafından bakır işleme tesisi olarak kurulmuştur.

1979 yılında şimdiki Yönetim Kurulu Başkanı Murat ABACI tarafından proses niteliği ve şirket oluşumu değiştirilerek Kolektif Şirket kurulmuş ve üretim konusu Alüminyum mutfak eşyası imalatına yönelik levha ve disk imalatına dönüştürülmüştür.

1989 yılından itibaren şirket, Anonim Şirket olmuş ve üretim konusu ise Alüminyum rulo, folyo ve uç ürünler imalatı olarak şekillenmiştir.

1998 Yılında yine Yönetim Kurulu Başkanı Murat ABACI liderliğinde baskılı, laminasyonlu Alüminyum folyo ve Alüminyum kesilmiş kapak üretimine yeni bir şirket olan ALFOSAN BASKI ve AMBALAJ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. başlamıştır.

Şirketimiz, Yönetim Kurulu Başkanı Murat ABACI liderliğinde 2000’ li yıllarda da aynı dinamizm ve titizlikle kurumsallaşarak gerek üretim tipi ve yeteneği gerekse ürün çeşitlerinde iyileştirmeler ile sektördeki haklı yerini pekiştirmiştir.

ALFOSAN BASKI ve AMBALAJ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ., baskılı, laminasyonlu Alüminyum folyo ve Alüminyum kesilmiş kapak üretimi için 2005 yılında yeni makine yatırımlarına girerek üretim kapasitesini 4 katına çıkarmış ve ürün kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarda paralel olarak yürütülmüştür.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 613 91 63 - 0212 613 91 65
Faks 0212 613 91 64
Email satis@alfosan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.alfosan.com.tr
Adres Fazıl Paşa Cad. Fazıl Paşa Çıkmazı No: 4 Topkapı-Zeytinburnu
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri