Aksu Birlik

  • Turizm Ve Servis
  • ANTALYA

Hakkımızda

Aksu Birlik Turizm Taşımacılık 1992 yılında Antalya da kurulmuş ve faliyetine Antalya da servis taşımacılığı ile başlamıştır. İlk yıllarda filosunda beş adet O 302 otobüs, iki adet Isuzu midibus, bir adet minibüs ile Ant Birlik İplik Fabrikası personel servisini yapmıştır.

Aksu Birlik daha sonra servis ağını genişletmiş himayesine Kiriş Magic Life otelleri personel servisini eklemiştir. 1994 yılında araç filosuna ilave olarak üç adet V8 otobüs beş adet O 302 otobüs, üç adet Isuzu midibus daha girmiştir. Hizmetine Papila tekstil personel servisi, Golden Perge Kuyum Mağazası personel servisi ile devam eden firmamız. 1997 yılında araçlarına bir adet O 404, bir adet Prenses eklenmiştir.

Aksu Birlik hizmetinden ödün vermemiş kalitesini düşürmemiş saygılı personeli ile hizmet ağını ve araç filosunu genişletmiş. 1998 yılında servis taşımacılığının yanısıra turizm taşımacılığına dört adet Prenses otobüs,beş adet Isuzu midibus, iki adet mercedes minibüs, üç adet volkswagen minibüs ve sözleşmeli araç filosu ile turizm taşımacılık sektörüne ilk adımını atmıştır. Turizm acentalarından İnterhol Holiday (Macar ve Rus Pazarı) Tee Off , Milenyum Golf (Alman Golf gurupları), Taçhan, Mondial mağazaları incoming ve turları ile turizm taşımacılığına başlamıştır. 1999-2000 kış sezonunda Plaza Turizm, Cedrus (Sedra), Yazı Org., Üç Adım Org. kongre firmaları ile kongre, seminer ve toplantı hizmetleri taşımacılığına başlamıştır. Aksu Birlik gelişen hizmet ve kalitesiyle; Polar Travel,Güzel Antalya (Nazar), Idletale ve Stüdyo Turizmi, iç turizmde ise Anı Tur’u, haftalık Anadolu turlarında Beynar Turizm’e hizmet vermeye başlamıştır. 2001 yılı itibari ile Servis ve Turizm taşımacılığının yanı sıra

yüksek konforlu Mercedes E 200, BMW 530ti, Mercedes Vito, Hyundai Starex araçları ile V I P Taşımacılık Hizmetine başlamıştır. Yakın tarihlerde Aksu Birlik Turizm Taşımacılık Ltd.Şti. filosuna Mercedes O 403, Mitsubishi Safari ve Safir Modellerini eklemiştir. Aksu Birlik Turizm Taşımacılık Ltd.Şti. araç filosunada Binek; Seat Leon, Seat Toledo, Honda Cıvıc, Opel Vectra.V I P; Mercedes E200, BMW, VITO, STAREX. Otobüs; 1998 model on iki adet prenses, bir adet Safari, üç adet Safir, Bir adet O 403, beş adet O 302. Mini; üç adet Volkswagen Volt LT35 özmal aracı vardır. Ayrıca sözleşmeli geniş bir araç filosu bulunmaktadır. Bütün araç opersyonunu ise Antalya merkez ofisten yürütülmektedir.

Aksu Birlik Turizm Taşımacılık Ltd. Şti. yurt çapında temiz ve düzenli araçları,genç ekibi ile hedefinde hizmette kaliteyi benimsemiş günden güne kendini yenileyerek taşımacılık sektöründe hizmetine devam etmektedir.

İletişim

Yetkili Kadir YAMAN
GSM 0532 583 17 43 - 0544 789 66 36
Telefon 0242 463 20 20
Faks 0242 463 19 20
Email aksubirlik@aksubirlik.com
Resmi Web Sitesi www.aksubirlik.com
Adres Güzelyurt Mah. Lara Cad. No:103 Çalkaya
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri