Özmak Telsiz Antenleri Ve Elektronik

  • Enerji
  • İZMİR

Hakkımızda

ÖZMAK 1973 yılında oto yan sanayi olarak hizmete başlamıştır.
1984 yılından itibaren, çeşitli tipte telsiz antenlerinin üretim teknolojilerini geliştirerek imalatını gerçekleştirmiştir ve halen üretime devam etmektedir.

2000 Yılından itibaren, Ülkemiz için çok önemli olan Rüzgar Enerjisi Çevrim Sistemlerinin üretimine başlamıştır. Özellikle 1,5-3 ve 5kW gücündeki Rüzgar Türbinlerinin üretim ve kurulumunu, tamamen yerli teknolojileri ve kaynakları kullanarak gerçekleştirmektedir.

Ayrıca, bu konuyla ilgili Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü ile birlikte 7,5-10kW gücündeki rüzgar türbinlerinin üretim teknolojileri üzerinde AR-GE çalışmalarını sürdürmektedir. Böyle bir çalışmayla, üniversite sanayi işbirliğine güzel bir örnek oluşturmaktadır.

Vizyonumuz;

"Doğal Enerji Kaynaklarını etkin ve verimli olarak değerlendirmede dünya standartlarını yakalamış, piyasa değeri yüksek, çevre dostu bir şirket olmaktır."

Misyonumuz;
"Ege Üniversitesi ile birlikte üniversite sanayi işbirliğine örnek olmak ve toplumumuzun enerji politikalarının oluşturulmasında ve uygulamasında aktif rol almaktır."

ÜRÜNLER ve FAALİYETLER

ÖZMAK ELEKTRONİK SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİC. LTD. ŞTİ.
Alternatif ve doğa dostu enerji kaynaklarının yanı sıra telsiz antenleri üretimine devam etmektedir. Firmamız güvenilir referansları sayesinde ürün kalitesini gözler önüne sermektedir. Hizmet anlayışımız sadece ürün satışı ile sınırlı olmayıp, satış sonrası kusursuz teknik destek ile müşterilerinin yanında olmaktır.

ÜRÜNLER;

>>RÜZGAR ENERJİSİ ve
ÖZMAK RÜZGAR JENERATÖRLERİ

>>GÜNEŞ ENERJİSİ ve GÜNEŞ PANELLERİ

>>ÖZMAK TELSİZ ANTENLERİ

İletişim

Yetkili Fahrettin KÖSEOĞLU
GSM
Telefon 0232 339 07 47 - 0232 374 62 95
Faks 0232 342 10 53
Email bilgi@ozmakenerji.com
Resmi Web Sitesi www.ozmakenerji.com
Adres Mevlana Mahallesi 1765-1 Sok. No:25 Bornova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri