Zirve İnş.san.ve Tic.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Zirve İnşaat Doğalgaz ve LPG Isı Sistemleri
Doğalgaz, LPG ve LNG sistemlerinde güvenilir kuruluş
Zirve İnşaat Doğalgaz ve LPG Isı Sistemleri 2002 yılında kuruldu. Şirketimiz, doğalgaz, LPG ve LNG sistemlerinin keşif, taahhüt, kurulum ve yıllık bakım hizmetlerini sürdürmektedir.

Şirketimiz sektöründe dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek en son teknoloji ürünü sistemleri müşterilerine sunmaktadır.

Evlerde, atölyelerde, küçük sanayi tesislerinde, çeşitli fırınlarda, imalathanelerde, tahıl ambarlarında, seralarda, tavuk çiftliklerinde ve hayatın birçok alanında temiz yakıta ihtiyaç duyulur. Bu yakıt ihtiyacı da doğalgaz, LPG ve LNG ile sağlanır. Zirve Doğalgaz, LPG ve LNG Isı Sistemleri, uzman personeli ile doğalgaz, LPG ve LNG sistemlerini son teknoloji ile donatarak kullanımınıza hazırlıyor.

Zirve İnşaat Doğalgaz ve LPG Isı Sistemleri TS 1445 ve TS 1446 esaslarına göre LPG'nin taşıma ve depolama tesislerini hazırlamaktadır.

Sistemlerinizde oluşacak arızalar ve servis hizmetleri için 7 gün 24 saat teknik servis hizmeti vermekteyiz. 5 ticari araç ve bir vinçten oluşan araç filomuzla zamanında ve güvenilir teknik servis hizmeti için bizimle tanışmalısınız.

LPG Isıtma Sistemleri
Tüm LPG sistemlerinin montaj, taahhüt ve teknik servis hizmeti şirketimizde verilmektedir. Şirketimiz küçük tanklı toprak üstü ve toprak altı sistemlerini uygulayarak LPG'yi güvenli bir şekilde tüm kullanıcılara sorunsuz bir şekilde ulaştırılmasını sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde hem küçük işletmelerin hem de villaların tüm enerji ihtiyacı karşılanmaktadır.

LPG, farklı türlerdeki enerji ihtiyaçlarını (ısıtma, pişirme, sıcak su, soğutma, elektrik gibi) tek bir merkezden karşılayabileceğiniz ekonomik ve pratik bir enerji sistemidir. Yakıt olarak Propan ve Miks LPG kullanır.

LPG'nin Üstünlükleri
Mekanın tüm enerji ihtiyaçlarını tek bir merkezden kontrol
Uzman personelle teknik servis ve bakım süreçlerinde 7/24 kesintisiz hizmet
Alternatif enerji kaynaklarına göre daha yüksek yanma verimi ve ısıl değer
Yanma sırasında is, koku ve kurum yaratmadığı için temiz bir ortam
Yangın ve deprem vanalarıyla standartın üzerinde güvenlik paketi (Opsiyonel)
Kullanımına göre LPG Sistemleri
Bireysel sistem
Merkezi sistem
Network sistemi

İşyerlerinde LPG Sistemleri
İş yerlerinde kullanım ihtiyacına göre LPG Propan ya da Miks LPG olarak sunulmaktadır. Küçük veya büyük sanayi işletmelerinin, tüm enerji ihtiyaçları bir merkezden karşılanır. Propan gazı çevre dostudur. İçeriğinde kükürt bileşenleri yoktur. Bu nedenle alternatif yakıtların aksine çevreye zarar vermez, is, koku ve kurum gibi atıklar oluşturmaz. Direkt yanma gerektiren ortamlarda bile güvenle kullanılabilir.

Oteller, restoranlar, gıda üretim tesisleri, dinlenme tesisleri, küçük sanayi işletmeleri, tarım işletmeleri, seralar, tavuk çiftlikleri gibi alanlarda LPG yüksek verimle ihtiyaçlarınızı karşılar.

Sınai ve Tıbbi Gaz Sistemleri
Oksijen, asetilen, argon, hidrojen, amonyak gibi sınai ve tıbbi gazlar için keşif, montaj, taahhüt hizmetleri verilmektedir.

Doğalgazlı Isıtma Sistemleri
Kat kaloriferi ve merkezi ısıtma sistemlerinin montaj, taahhüt ve teknik servis hizmetleri verilmektedir.

İletişim

Yetkili Murat KIRIKÇIOĞLU
GSM 0532 276 82 56 - 0533 603 21 43
Telefon 0212 639 75 95
Faks 0212 639 75 99
Email zirve@zirvedogalgazlpg.com
Resmi Web Sitesi www.zirvedogalgazlpg.com
Adres Karadeniz Cad. Deniz Ap. No: 33-1 Bahçelievler
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri